Workshops & Weekends

Workshops & Weekends

 

Yoga Workshops

Al deze workshops vinden plaats op de Zen Zolder van Bistro Het Looks, Rosbeiaardstraat 13-15 te Lier (indien anders staat dit vermeld bij de desbetreffende workshop)

 

Zelfhypnose workshop

Deze  workshop zal naar een latere datum verschoven worden.

faces and brains

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk: zowel voor beginners als voor gevorderden.
Aan de hand van een eenvoudig stappenplan worden er verschillende staten van trance ervaren.
De bedoeling is dat je er achteraf zelf thuis mee aan de slag kunt om jezelf diep te ontspannen / helen / info te bekomen.
Indien mogelijk maken we ook contact met het Hoger Bewustzijn en exploreren we de diepere trances zoals ‘Esdaile staat’ en ‘Sichort staat’, daar waar er heel intens geheeld kan worden (zowel mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel).

Gast docent: Christophe Dierckx

inschrijven:
Christophe: info@eenbeterplan.be of 0486897203
of Tanja: info@pure-essence.be

Uw deelname wordt bevestigd na inschrijving en betaling op rekeningnummer BE63973139231208 met vermelding ‘workshop zelfhypnose Lier’

investering: €120
inclusief drank inbegrepen, vers bereide lunch kan genoten worden in Bistro Het Looks (wel vermelden bij inschrijving)

Wil jij er graag bij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@pure-essence.be

 

 

LadiesCircle

een nieuwe datum volgt in het najaar

flower buddha

 

Als dames samen komen wordt er heel wat gekletst zegt men wel eens maar dat kletsen kan ook heel inspirerend zijn. Elk van jullie brengt zijn eigen vrouwelijke energie mee in deze cirkel waardoor we kunnen thuiskomen, bij ons zelf en bij elkaar, ons gedragen gaan voelen en onszelf kunnen openen. We zijn dankbaar voor wat we mogen ervaren en om te kunnen zijn wie we echt zijn.

Wat je zoal mag verwachten? Luisterende dames-oortjes, inspirerende tips maar ook meditatie, ademhalingsoefeningen en zoveel meer.

Wil jij er graag bij zijn? Wacht dan niet om je in te schrijven (via mail) want er zijn slechts 6 plaatsen!

Jouw bijdrage voor deze ochtend is 25 euro, in deze prijs zit een fijne ochtend inclusief a-volonté thee en water alsook knabbeltjes maar ook het gebruik van de meditatiekussentjes, dekentjes en alles om het zo aangenaam mogelijk te maken.

Deze ochtend gaat door bij Pure Essence Maanstraat 54 te Lier

 

 

Inschrijven voor alle workshops gebeurt via de online agenda Momoyoga (of anders vermeld) Maak jouw login aan en kies nadien de workshop die jij wenst te volgen. Betalingen gebeuren onmiddellijk via BC.
Indien er nog geen data gekend zijn zal u deze workshops ook niet terug vinden op de online agenda! Wens je op de hoogte te blijven schrijf dan in voor onze nieuwsbrief!


Young living oils

Onderstaande workshops gaan door bij Pure Essence Maanstraat 54 te Lier (indien anders zal dit vermeld worden)

 

Basis workshop “Een medicijnkastje vol natuurlijke middeltjes”

lavender

We worden dagelijks blootgesteld aan enorm veel chemische en toxische stoffen. En dit niet alleen via voeding en omgeving maar ook door het gebruik van – vaak onschuldige – medicijnen, verzorgings- & kuisproducten.
Wist je dat we door het gebruik van therapeutische essentiële oliën onszelf kunnen “wapenen” tegen ziekteverwekkers? Maar ook ons op een gezonde manier verzorgen kan dankzij deze pareltjes van de natuur.

Tijdens deze workshop (welke ongeveer 2u duurt) leert Veerle Bastaens je hoe je best start met therapeutische essentiële oliën. Zo komen o.a. volgende vragen aan bod:
– Hoe kwaaltjes en ongemakken aanpakken met natuurlijke producten
– Wat zou er standaard in je huisapotheek best zoal zitten tegen koorts, verkoudheid, spierpijn, spijsverteringsproblemen, virale infecties, mood swings, stress, slecht slapen….?

Prijs:
€15/workshop (inclusief alle info om thuis zelf aan de slag te gaan)

Data:
Dinsdag 3 juli 13u30 bij Kapsalon Naturel te Emblem
Vrijdag 6 juli 19u00 zal er in Lier nog een workshop door gaan. Voor meer info gelieve contact per mail op te nemen.
Donderdag 27 september 19u30 Bij Gramolere te Lier

Inschrijven voor deze workshops gebeurt via info@pure-essence.be

 

 

Gezond begint in de mond

Donderdag 25 oktober 19u30

Lets see your beautyful teeth horse

Tijdens deze workshop verteld Gwenda Dispersyn je welke Young Living oliën en producten je kan gebruiken om je tanden, mond en keel stralend gezond te houden. En ook het waarom en hoe. We gaan het zelf ook direct uitproberen!

Breng zeker je tandenborstel, een beker en kleine handdoek mee 🙂

prijs: €30 per persoon – inclusief hand-outs, gebruikte oliën en producten en een heerlijk tasje thee

waar: Atmosfaer, Antwerpsestraat 133 te Lier

 

 

Vita Flex – Roll & Release voetmassage dag

Zaterdag 4 augustus  9u00 – 12u00

Raindrop techniek Young Living

Gun jezelf een moment van rust en ontspanning

De Raindrop Techniek is een unieke relaxatie techniek die de Young Living essentiële oliën combineert met een therapeutische massage en zo een  diepgaande ervaring bied. De gezondheid van de rug word ondersteunt alsook het losmaken van geblokkeerde energie.

Dankzij de gespecialiseerde Vita Flex* Roll & Release voetmassage
en de zorgvuldig uitgezochte Young Livingessentiële oliën kan je al even kennis maken met een onderdeeltje van de Raindrop Techniek.

Gun jij jezelf ook een half uurtje Me-Time?

Op Zaterdag 4 augustus zal ik aanwezig zijn bij Kapsalon Naturel (Visvijverstraat Emblem).

Maak dus zeker een afspraakje zodat ik jou van deze ervaring kan laten proeven.

Prijs: €25

*Vita Flex = “vitaliteit door bewegingen”

–> Inschrijven via info@pure-essence.be

 

 

Leer zelf de “Raindrop Techniek” toepassen

Nieuwe datum volgt in het najaar van 2018 !

Raindrop learning

Deze helende techniek/massage laat je kennis maken met 7 Young Living single olietjes en 2 blends, welke in de Raindrop-kit terug te vinden zijn.

Tijdens deze workshop deelt Veerle graag haar uitgebreide kennis met jou over de gebruikte oliën en Tanja neemt je mee op geur-reis om zo de juiste therapeutische Raindrop massage technieken te leren toepassen.
Je leert niet alleen de Raindrop Techniek toe te passen maar gaat er zelf ook eentje ontvangen. Heerlijk!

Na het volgen van deze intensieve dag kan je zelf aan de slag gaan met de Raindrop Techniek om in huiselijke omgeving mensen te helpen genieten, ontspannen,….

Inclusief: syllabus, thee/water/koffie, een knabbeltje en gezonde lunch

Prijs: €165 met eigen Raindrop Kit

Zelf mee te brengen: 2 gastendoekjes, groot badlaken, 2 badhanddoeken en fleecedekentje

Slechts 4 plaatsen beschikbaar !

Deze cursus is telkens 1 dag (9u30 – 16u30)

 

Inschrijven voor alle workshops gebeurt via de online agenda Momoyoga (of anders vermeld) Maak jouw login aan en kies nadien de workshop die jij wenst te volgen. Betalingen gebeuren onmiddellijk via BC.

 


Yoga weekends

 

Zen aan Zee

Even ertussenuit met gelijkgestemden dames om te genieten van dagelijks een of meerdere yogalessen alsook van rustmomenten die jij zelf invult. Geen “moeten” hoort echt bij dit weekend.  Door de groepen klein te houden (max 8 deelneemsters) kan ik persoonlijkere begeleiding aanbieden wat een meerwaarde bied aan dit weekend vol rust en ontspanning.

vrijdag 9  t.e.m. zondag 11 november 2018

 

Ben jij opzoek naar wat rustmomenten in jouw leven en weet je niet goed hoe er toe te komen? Kom dan zeker mee op ons Pure-yogaweekend.

Na enkele malen van de prachtige Ardennen te hebben genoten gaan we nu voor de 2e maal richting de Nederlandse kust (Cadzand).

In een kleine groep geven we ons een weekend lang over aan rust en ontspanning. Een exclusief weekend vol “ik volg mijn eigen ritme” staat op het programma.

Heb je zin om mee te doen aan onze yogasessies of samen een wandeling aan het strand te maken? Of spreekt jou genieten van een heerlijk tasje thee onder een fleecedekentje meer aan? Wel alles kan dit weekend. Er is niemand die jou wat verplicht om te doen.

Zou het niet heerlijk zijn als je na het weekend kan zeggen dat jij echt genoten hebt van te luisteren naar je lichaam en er dan ook naar gehandeld hebt?

Hoe ons weekend er kan uit zien? Ja inderdaad “kan” want doordat niets moet is er heel veel ruimte om te flowen tussen de activiteiten in.

We starten onze ochtenden met een yogasessie om nadien te genieten van een ontbijt. Ook staat er ’s avonds een rustige yogasessie/meditatie op het programma zodat je helemaal zen in bed kan kruipen. Alle lessen zijn heel rustig en jouw tempo is van belang, niet over jouw grenzen gaan is hier van belang.

Overdag maken we, met zij die zin hebben, een wandeling waarbij we ook onderweg nog natuurbelevingsoefeningen, wandelmeditatie enz. gaan doen.

Maar ook de infraroodsauna staat ter uwer beschikking.

Wat een verwennerij!

 

Onze maaltijden worden vers en met veel liefde bereid. Heerlijk toch dat je eens niet zelf hoeft na te denken over wat je op tafel gaat zetten.

 

Doordat we in een kleine groep (max 7 dames) vertoeven is persoonlijke begeleiding mogelijk wat een grote meerwaarde bied. Eigenlijk kan je bijna spreken van een yogaweekend op maat.

 

Je slaapt met 2 personen op een kamer, wat het ook weer extra fijn maakt….niet te veel drukte om je heen. Nog een extra iets om helemaal tot rust te komen.

Een 1 persoonskamer is mogelijk afhankelijk van de bezetting (mits meer kost).

 

Je bent welkom op vrijdagavond 9 november vanaf 17u30.

Eet je die avond nog graag mee (in de prijs inbegrepen) dan vragen we je voor 19u aanwezig te zijn zodat we samen kunnen genieten aan tafel.

Dit weekend eindigd op zondag 11 november om 16u.

Prijs: € 385 (in een 2 persoonskamer)

(inclusief: alle maaltijden, yoga en meditatie momenten alsook de begeleiding tijdens de wandelingen en het gebruik van de sauna, beddengoed)

Wens je tot maandag ochtend te blijven? Ook dat kan en bespreken we als je inschrijft.

Annulatieverzekering is niet inbegrepen maar kan wel afgesloten worden op aanvraag en meerprijs.

 

Inschrijven via Monoyoga
Info via mail

 


Op Maat

Yin Yoga workshop 

Vind je niet echt de tijd in je agenda om wekelijks in de yogales aanwezig te zijn maar kan je wel genieten van die kleine yoga momenten die zich nu en dan eens aanbieden? Of wil je gewoon langer genieten van een yin yoga moment? Boek dan een yin yoga workshop op jouw maat.

Uit welke onderwerpen kan je o.a. kiezen?
Zachte aandacht voor je rug, open je hart, Detox je lichaam,…..
Heb jij een specifiek iets waar je graag een workshop zou rond volgen? Samen kunnen we dit bespreken om ook zo tot een mooie inspirerende workshop te komen

Hoe werkt dit?
Je nodigt dus minstens 5 (inclusief jezelf) tot max 10 personen uit. Zowel dames als heren zijn welkom!

Heb je zelf een ruimte die groot genoeg is (samen bekijken we dit) dan is dat super en kan de workshop bij jou door gaan. Heb je dit niet dan genieten we op de Zen Zolder van Bistro Het Looks te Lier.
Afstanden moeten beperkt blijven en steeds in overleg. Kilometervergoeding wordt besproken vanaf meer dan 10 km vanuit Lier.

Een heerlijk theetje en klein knabbeltje voor tijdens de pauze is steeds fijn (dit word door de gastvrouw voorzien)

Prijs?
€45 per persoon
Er is mogelijkheid tot gebruik van yogamatjes, meditatiekussentje en yogablokjes (dit bespreken we samen bij het vastleggen vd datum)

Wanneer kan dit?
Deze workshops kunnen, in overleg, geboekt worden op volgende momenten:
Maandag 9u15 tot 12u00
Dinsdag 9u15 tot 12u00 of 13u30 tot 16u00
Donderdag 9u15 tot 12u00 of 13u30 tot 16u00
Vrijdag 19u00 tot 21u30
Zaterdag 9u15 tot 16u00

reserveer nu

 

Yoga weekend

Staat een yogaweekendje met je vriendinnen al even op jouw verlanglijstje? Heb je nood aan wat rust in de dagelijkse sleur? Wil jij er even opuit zonder dingen te moeten doen?

Boek dan een Yoga & Relax weekend op maat.

Tijdens dit weekend met een kleine groep vriendinnen dompel ik jullie zachtjes onder in de rustige yogavormen om zo heerlijk relax te worden.  Een strikt dagschema is er dus zeker niet. Hebben jullie zin in een yoga of meditatieles of de nood aan een frisse neus te halen tijdens een wandeling dan kan dit. Maar tevens eens niets doen met een tasje thee  gezellig onder een dekentje kan zeker en vast.

Wens je meer info? Neem dan zeker contact op.

reserveer nu

 

Young Living Oils 

Heb jij interesse in de wereld van de essentiële oliën? Zou jij ook liever de klassieke geneesmiddelen of huishoudmiddelen zoveel mogelijk vervangen door natuurlijke middeltjes? Boek dan een interessante avond of namiddag vol met heerlijke geuren, interessante tips en zoveel meer. Samen met toffe vriendinnen, leuke dames, collega’s,…. bij jou thuis of elders krijg je heel veel inspiratie om thuis zelf aan de slag te gaan.

Uit welke onderwerpen kan je o.a. kiezen?
Basis workshop “ een medicijnkastje vol natuurlijke middeltjes”, DIY huishouden of natuurlijke verzorging, verhoog je weerstand,….

Hoe werkt dit?
Je nodigt dus minstens 4 (+jezelf) tot max 9 personen uit.
Afstanden moeten beperkt blijven en steeds in overleg. Kilometervergoeding wordt besproken vanaf meer dan 10 km vanuit Lier.

Prijs:
€15,00 per persoon voor de basis workshop
€40,00 voor de DIY workshops

Iedereen gaat naar huis met een bundel interessante tips!
De gastvrouw krijgt een leuk geschenkje als extraatje!

Interesse in zo een middag of avond?

reserveer nu