1 t.e.m. 4 september – Puur Relax Retreat

DE INSCHRIJVINGEN ZIJN AFGESLOTEN!!!

Tijdens dit PUUR RELAX retreat neem ik jou graag mee op een reis naar binnen toe.

Alles kan en niets moet
Het is een weekend van vertragen, genieten en dit alles op jouw ritme. Samen een mooie bewust-zijns wandeling maken en nadien heerlijk ontspannen met een zachte, vrouwelijke yogasessie. Of  deelnemen aan de inspirerende momenten zoals meditatie, cacao/thee ceremonie,…. Of heb jij zin om even niks te doen en puur te genieten in de sauna? Alles kan en niets moet, het enige waar ik je voor uitnodig is om puur te genieten van deze 4 daagse verwennerij voor jezelf.

Het gezelschap
De kracht van samenzijn in een kleine groep van slechts 4 dames maakt van dit weekend een onvergetelijk moment. Door het selecte gezelschap kan ik alle aandacht die nodig is aan jullie geven, wat het een diepgaande en helende ervaring gaat maken.

Verblijf
We verblijven in een gezelllig huisje aan zee (De Haan) waar we heerlijk van de rust kunnen genieten.

Jouw bijdrage: €765 (inclusief BTW)
In deze prijs is inbegrepen:

 • 3x overnachten in een prachtige 2 persoonskamer
 • minstens 1 yogales per dag
 • Wandeling
 • 3x ontbijt
 • 2x lunch
 • 3x diner
 • gezonde snacks & fruit
 • water en thee
 • bedlinnen
 • handdoeken

Niet inbegrepen
vervoer naar zee
annulatieverzekering

Hoe inschrijven
Wens je meer info of zeg jij JA ik ben er graag bij?
Stuur dan een mailtje naar info@pure-essence.be en ik bezorg jou de betalingsuitnodiging. Eens de betaling rond is, is jouw plekje gereserveerd. Door de betaling te doen ga je met onderstaande voorwaarden akkoord.

Extra info:
Dit weekend gaat enkel door bij inschrijving van 3 dames.
Inschrijven kan t.e.m. 15 augustus 2023.

Ik hoop jou te mogen begroeten en meenemen in een onvergetelijke ervaring!

Heb je nog vragen, laat het me dan weten via een mailtje.

Liefs
Tanja

Algemene voorwaarden yogaweekends 

 • Pure Essence kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig lichamelijk letsel of andere nadelige gevolgen voor de gebruiker als gevolg van deelname aan een yogaweekend. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer om vooraf advies in te winnen over zijn/haar fysieke gesteldheid alvorens de yoga oefeningen uit te voeren bij de huisarts of andere professional. De deelnemer is verantwoordelijk voor eventuele ongevallen die zich kunnen voordoen.
 • De deelnemer blijft te allen tijde verantwoordelijk voor zijn/haar persoonlijke bezittingen zoals kleding, schoenen, sieraden, mobiele telefoons, portemonnee etc.
 • Pure Essence heeft het recht een yogaweekend te annuleren indien daar gegronde redenen voor zijn, waaronder ziekte van de docent of overmacht. In geval van annulering door Pure Essence heeft de deelnemer recht op volledige restitutie van het reeds betaalde bedrag. De deelnemer heeft geen recht op enige andere compensatie of schadevergoeding.
 • Pure Essence behoudt zich het recht voor om personen zonder opgaaf van redenen uit te sluiten van deelname aan het weekend/de retraite. Indien het bedrag reeds door de deelnemer is voldaan, zal het betaalde bedrag door Pure Essence volledig worden gerestitueerd.
 • Door betaling van het inschrijfgeld gaat de deelnemer akkoord met deze voorwaarden.
 • Wij adviseren de deelnemer een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
 • De deelnemer verklaart naar beste weten in goede lichamelijke en geestelijke gezondheid te verkeren. Tevens dient de deelnemer eventuele beperkingen te melden. De deelnemer blijft hiervoor te allen tijde zelf verantwoordelijk. Indien er iets verandert met betrekking tot de fysieke en/of psychische gezondheid van de deelnemer, zal hij/zij de organisatie hiervan onmiddellijk op de hoogte brengen.