Heel jezelf

Raindrop Techniek

learning Raindrop technique

De Raindrop Technique werd in de jaren 1980 ontwikkeld door Naturopaat en oprichter van Young Living Essential Oils, Gary Young, gebaseerd op zijn kennis van de antimicrobiële effecten van essentiële oliën gekoppeld met de kracht van Vitaflex en effleurage om elektrische energie in het lichaam te genereren. Vitaflex betekent “vitaliteit via reflexen “ en heeft zijn oorsprong in Tibet.
In de Raindrop Technique worden de essentiële oliën met de Vitaflex techniek toegespast langs de wervelkolom.
Er wordt gebruik gemaakt van de vibratie en fysiek helende capaciteiten van zuivere, biologische Young Living Essentiele Oliën.

De zuivere therapeutisch oliën worden op de voeten, rug en wervelkolom aangebracht met speciale technieken zoals Vitaflex, vederstrijkbewegingen met de vingers, en het laten indruppelen op de rug volgens de “raindrop “ manier. Dit wordt gecombineerd met een heerlijke therapeutische massage die je wervelkolom en je lichaam helpt om zijn aangeboren genezende kracht aan te wenden, opnieuw structureel in balans te komen, terwijl virale, bacteriële en schimmelproblemen worden bestreden.

De Raindrop Techniek wordt o.a. gebruikt voor chronische en acute fysieke problemen. Dit biedt verlichting bij ongemak dat veroorzaakt wordt door een disbalans in het lichaam en met name in de wervelkolom.Naast het verlichten van allerlei fysieke, mentale en emotionele klachten geeft een behandeling een lang werkend ontspannend effect.

Deze techniek kan door iedereen worden aangeleerd en kan worden aangepast aan individuele noden, alsook voor kinderen… Hou dus zeker onze agenda in het oog voor de workshops die hierover gegeven zullen worden.

Voor wie/wat?
Uiterst geschikt voor rugklachten, scoliose, kyphosis, fibromyalgie, CVS, ontstekingen, pijn, of verzwakt immuunsysteem. Brengt balans bij stress en depressiviteit.

Jezelf verwennen … dankzij 
– een éénmalige sessie (1 uur) €75
– of een kuur van 3 sessies (telkens 1 uur) € 195

(alle prijzen inclusief BTW)

NRRT

Zet jij jouw spreekwoordelijke stekels wel eens op als er wat gezegd wordt? 
Zijn slaapproblemen, angst, stress en altijd maar blijven doorgaan woorden die jou triggeren?
Dan staat jouw alertheid-knop vermoedelijk constant “aan” en komt je zenuwstelsel niet meer tot rust. 

Dankzij de Neuro Rest & Restore Techniek (NRRT) geef jij jouw lichaam en geest de kans om terug te keren naar rust en herstel en zo te helen. 

Deze ontspannende en helende techniek, welke uitgevoerd wordt met 6 Young Living oliën, wordt toegepast op de wervels van de bovenrug, nek en schedelrand en werkt zodoende in op het zenuwstelsel waardoor stress reductie aanwezig zal zijn. 

Om de hoeveel tijd kom je terug voor deze helende behandeling? Wel dat hangt wat af van de situatie waarin jij je momenteel bevindt. Is er een acuut iets dan kom je best wekelijks langs tot je verbetering ervaart. Is er eerder een chronisch  iets aanwezig of wil je jouw lichaam in deze rest & restore modus houden dan is een behandeling alle 4 à 6 weken aangeraden. 

Bijdrage: €75 (ongeveer 1u15)

Deze techniek is gebaseerd op NAT welke door Gary Young (sounder of Young Living) ontwikkeld is.

 

(alle prijzen inclusief BTW)

AromaBliss” Emotionele Clearing Techniek

Essentiële oliën hebben een diepgaand vermogen om emotionele blokkades te transformeren, zowel bij mensen als bij dieren. De “AromaBliss Emotional Clearing Techniek” is een persoonlijke reis waarbij we met de Young Living oliën werken op de verschillende chakra’s.

Het heerlijke aroma van de oliën stimuleert het limbische gebied van de hersenen, waar emoties en geheugen worden opgeslagen. Door dit deel van de hersenen (vaak het onderbewustzijn genaamd) te ondersteunen en te laten ontwaken, kan emotionele intelligentie plaatsvinden. De oliën zetten op de meest ideale, zachtaardigste en meest vloeiende manier voor jouw lichaam een transformatieproces in gang. Hierdoor kan je gaan voelen, herkennen, vergeven, dingen zachtjes laten varen. Je gaat als het ware een AromaBliss-meditatie-reis maken.

Deze prachtige sessie is een unieke ervaring, telkens weer. En zeker ook een aanrader om jouw groeiproces naar meer balans, liefde, blijheid en vrijheid in je leven te ondersteunen.

Een sessie duurt ongeveer een uur.

Bijdrage: €65

Ben jij therapeut en zou je deze techniek ook graag aanleren om zelf toe te passen in je praktijk? Neem dan zeker contact met me op!

 

(alle prijzen inclusief BTW)

Pure Aroma Healing

Als je gaat luisteren naar het fluisteren van je lichaam, kom je in verbinding met de wijsheid die in jou schuilt.

Ben jij soms wel eens moe? Of speelt hoofdpijn jou parten?
Overvalt een droef gevoel jou, zonder dat je weet waar het vandaan komt? Of wil je gewoon even tijd voor jezelf ,om echt bewust te gaan genieten van een me-time moment?

Dankzij de Pure Aroma Healing help ik jou op weg om je bewuster te worden van wat je lichaam vraagt en er ook gehoor aan te geven.

Door de jaren ervaring in het geven van verschillende soorten massages, maar ook essentiële oliën, Raindrop Techniek, Aroma Bliss, reiki, yoga, meditaties en heel wat andere lichaamswerk, kan ik intuïtief uit een prachtig gamma behandelingen en technieken een helende combinatie samenstellen, die op maat voor jou gemaakt is.

De Pure Aroma Healing reis zal dan ook telkens weer anders zijn. Jij bent en voelt je ook niet elke dag hetzelfde en zo zijn je noden dan ook steeds anders.

Ben jij klaar om samen op reis te gaan en nieuwe ervaringen op te doen?

Bijdrage : €100 (deze sessie duurt ongeveer 1u30)

 

(alle prijzen inclusief BTW)

Turkooise energiestraal

Helende Meditatiereis

 

Tijdens deze helende meditatiereis neem ik je mee naar de energie van Atlantisch. Dit dankzij een krachtige en prachtige visualisatie. Daar zal je ingewijd worden in de prachtige energie van de Turkoois vlam van Atlantisch.

Turkoois is de kleur van Atlantisch en de Dolfijnen. Deze prachtige dieren hebben op hun manier de kracht om te communiceren van hart tot hart. Deze helende kleur opent de longen zodat we de waardevolle levensenergie ten volle kunnen opnemen. Zo verzamelen we op een liefdevolle manier onze innerlijke kracht om onszelf toe vertrouwen aan de flow van het leven. Als we ons verzetten tegen onze levensstroom veroorzaken we stuwing in ons energiesysteem. Ook de golven van de zee blijven komen en gaan, ze tegen houden lukt ons niet. Laat de mooie turkooise energie weer beweging brengen in ons leven en vooral in ons gevoel.

De Turkooise Vlam, of ook wel Turkooise Energiestraal genaamd, staat voor eigenliefde en helpt jou om je hart terug open te zetten.

Deze energie is gechanneld via Engel Amai en staat in verbinding met de Opgestegen Meesters zoals Lady Nada, Meester Hilarion en Meester Seraphis Bay. Dit betekend, dat de turkooise vlam niet afkomstig is van één opgestegen meester, maar van een energiestraal, die aanvullend is op de 12 goddelijke stralen die tot beschikking worden gesteld om ons direct in de nieuwe energie te dragen.

Ervaar dit mooie moment en kom in contact met de prachtige energie van de Turkoois vlam en de speelse dolfijnen energie! En ontdek dankzij deze fijne, zachtaardige energie de liefde in jezelf.

Bijdrage: 80 euro

(Deze prachtige meditatiereis duurt in totaal ongeveer 1u30)

Je kan deze prachtige ervaring nadien zelf doorgeven aan anderen en ze natuurlijk ook gebruiken in jouw dagelijks leven.

 

(alle prijzen inclusief BTW)

iTovi

 

De iTOVi scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en zelfs dieren.

De scan duurt slechts enkele minuten. Je krijgt onmiddellijk een mooi en duidelijk overzicht toegestuurd en nadien krijg je een uitgebreid scanrapport in je mailbox.

Basic Scan € 20

  • Scan 

  • per mail of Watsapp krijg je de scan doorgestuurd

  • een uitgebreide info over de 1e olie die uit je scan komt

  • link naar interessante sites waar je meer info kan vinden over de verschillende oliën

Uitgebreide Scan € 45

  • Scan

  • per mail of Watsapp krijg je de scan doorgestuurd

  • een uitgebreide info over de 1e olie die uit je scan komt

  • link naar interessante sites waar je meer info kan vinden over de verschillende oliën

  • verslag over de 5 producten die uit de scan zijn gekomen toegespitst naar het huidige moment in je leven 

  • éénmalig advies per mail of telefonisch (10 minuten) dit tot 2 weken na de scan

Na het scannen
Zodra je een iTOVi bodyscan bij mij hebt laten doen krijg je erna een email met daarin jouw persoonlijke rapport. Het is belangrijk dat je met de producten aan de slag gaat voor minstens 2 weken. Je kunt ervoor kiezen om dan een week te stoppen en na je stopweek weer een scan af te laten nemen. Dit advies is een algemeen advies. Op basis van je persoonlijke voorkeuren kan dit uiteraard aangepast worden.

Aanbod
Heb jij een Premium Starter-kit aangeschaft? Dan krijg je eenmalig een GRATIS iTovi Basic scan twv € 20 gratis aangeboden.

Een afspraak plannen voor een iTOVi scan? Mail naar info@pure-essence of neem telefonisch contact op. 

Wil jij ook van start gaan met Young Living oliën? Klik dan hier en plaats je eerste bestelling. Of mail me voor meer info.

(alle prijzeninclusies BTW)