Heel jezelf

Raindrop Techniek

learning Raindrop technique

De Raindrop Technique werd in de jaren 1980 ontwikkeld door Naturopaat en oprichter van Young Living Essential Oils, Gary Young, gebaseerd op zijn kennis van de antimicrobiële effecten van essentiële oliën gekoppeld met de kracht van Vitaflex en effleurage om elektrische energie in het lichaam te genereren. Vitaflex betekent “vitaliteit via reflexen “ en heeft zijn oorsprong in Tibet.
In de Raindrop Technique worden de essentiële oliën met de Vitaflex techniek toegespast langs de wervelkolom.
Er wordt gebruik gemaakt van de vibratie en fysiek helende capaciteiten van zuivere, biologische Young Living Essentiele Oliën.

De zuivere therapeutisch oliën worden op de voeten, rug en wervelkolom aangebracht met speciale technieken zoals Vitaflex, vederstrijkbewegingen met de vingers, en het laten indruppelen op de rug volgens de “raindrop “ manier. Dit wordt gecombineerd met een heerlijke therapeutische massage die je wervelkolom en je lichaam helpt om zijn aangeboren genezende kracht aan te wenden, opnieuw structureel in balans te komen, terwijl virale, bacteriële en schimmelproblemen worden bestreden.

De Raindrop Techniek wordt o.a. gebruikt voor chronische en acute fysieke problemen. Dit biedt verlichting bij ongemak dat veroorzaakt wordt door een disbalans in het lichaam en met name in de wervelkolom.Naast het verlichten van allerlei fysieke, mentale en emotionele klachten geeft een behandeling een lang werkend ontspannend effect.

Voor wie/wat?
Uiterst geschikt voor rugklachten, scoliose, kyphosis, fibromyalgie, CVS, ontstekingen, pijn, of verzwakt immuunsysteem. Brengt balans bij stress en depressiviteit.

Jezelf verwennen … dankzij 
– een éénmalige sessie (1 uur) €79
– of een kuur van 3 sessies (telkens 1 uur) € 205

Geen tijd voor een ganse sessie?
Kom dan genieten van een Raindrop Techniek op je voeten. Gedurende ongeveer 30 minuten geniet jij volop van de heerlijke geuren en helende behandeling.

Jouw bijdrage €39

 

Ontwaak de Godin in jezelf

Innerlijke reis naar je hart 
cacao ceremonie


Sacred plant of the heart
Cacao wordt al generaties lang voor spirituele en ceremoniële doeleinden gedronken. Door o.a. de Maya’s en Azteken werd dit verfijne geschenk van Moeder Natuur gebruikt om te helen en ontwaken. Doordat het ook wel gekend is als het Hartmedicijn (of het Voedsel van de Godin), heeft de vrouwelijke en helende liefdesenergie die cacao in zich draagt de potentie om je hart (verder) te openen. Deze zachte en mystieke spirit van cacao brengt je in een heilige ruimte waar je ziel kan gaan reizen en je zo steeds dichter bij jouw Pure Essentie kan komen.

Volg de liefde van je hart
Cacao verbind je met jezelf door je hart te openen in alle zachtheid en liefde. De hoge vibratie van liefde, wat ook de vibratie van je hart is, gaat vanaf nu terug door heel jouw lichaam stromen en je helpen om op een dieper niveau, niet alleen met jezelf maar ook met iedereen om je heen, te verbinden.
De zachte cacao energie helpt je ook om je meer bewust te worden van je emoties en patronen, ze te voelen en herkennen en van daaruit er mee aan de slag te gaan.
Jij nodigt de Godin in jezelf uit om (terug) te gaan ontwaken zodat jij het pad van jouw hart kan gaan volgen, het pad van Zelfliefde, en er weer harmonie kan ontstaan in body, mind & soul.

Cacao is een ontzettend zachte sacred plant en helemaal veilig. Het is geen hallucinogeen en je gaat niet trippen maar faciliteert je eigen pad naar binnen toe.  Cacao will ONLY share her LOVE with you! 

De Cacao Ceremonie
Een ceremonie (tijdsduur ca 2u à 2u30) is een magische Reis naar je hart met elementen zoals intentie, meditatie, klankreizen, bewustwording van je lichaam dankzij yin yoga, zachte beweging, essentiële oliën, journaling,… en natuurlijk het drinken van de rauwe ceremoniële cacao. Dit alles gebeurt op een rustige en fijne plek waar jij helemaal kan ontspannen zodat je hart zich kan openen. Je mag hier ontvangen en hoeft even niks te doen. Ik begeleid jou vanuit mijn hart op jouw reis om zo jouw intuïtie liefdevol te triggeren en dieper in jezelf te duiken.

Elke cacao ceremonie is anders doordat ik me afstem op de Godin in jou. Een pure Bliss voor jullie beiden!

Alleen of samen?
*Je kan deze “Innerlijke reis naar je hart” als een verbindend en verdiepend moment voor jezelf boeken. 
*Zou jij deze reis liever samen met jouw vriendinnen willen maken? Dat kan en dan kom ik indien gewenst naar jou thuis.
*Wil je liever deze reis samen met andere vrouwen maken, dan neem ik je graag mee tijdens een van de ceremonies in kleine groep.

Jouw bijdrage voor deze reis
* 1 op 1 sessie: €195 
= inclusief een “hartverwarmend gesprek” van 45 minuten 1 week na de ceremonie en een Godinnen geschenkbox mee naar huis als mooie herinneringen aan jouw “Innerlijke reis naar je hart”.
*In een privé groepje van 3 vriendinnen: €179
= inclusief klein Godinnen geschenkje, gebruik van alle yogamaterialen; exclusief vervoersonkosten
Willen jullie met meerdere dames deze reis maken is er een meerprijs per persoon van €42,42 (maximum 6 deelneemsters)


Jouw reis boeken doe je door contact op te nemen via mail of telefonisch.

 

AromaBliss

Emotional Clearing Techniek

 

Merk jij dat :

 • Het niet meer stroomt, op welk vlak dan ook? 
 • Er bepaalde emoties de kop op steken en je er niet vanaf raakt?
 • Er precies een zwaarte op je hangt, maar je weet niet wat het is? 
 • Je eigenlijk meer behoefte hebt aan zachtheid voor je lijf?

… Dan is een AromaBliss sessie een echte aanrader voor jou!

Essentiële oliën hebben een diepgaand vermogen om emotionele blokkades te transformeren, zowel bij mensen als bij dieren. De “AromaBliss Emotional Clearing Techniek” is een persoonlijke reis waarbij we met de Young Living oliën werken op de verschillende chakra’s.

Het heerlijke aroma van de oliën stimuleert het limbische gebied van de hersenen, waar emoties en geheugen worden opgeslagen. Door dit deel van de hersenen (vaak het onderbewustzijn genaamd) te ondersteunen en te laten ontwaken, kan emotionele intelligentie plaatsvinden. De oliën zetten op de meest ideale, zachtaardigste en meest vloeiende manier voor jouw lichaam een transformatieproces in gang. Hierdoor kan je gaan voelen, herkennen, vergeven, dingen zachtjes laten varen. Je gaat als het ware een AromaBliss-meditatie-reis maken.

Deze prachtige sessie is een unieke ervaring, telkens weer. En zeker ook een aanrader om jouw groeiproces naar meer balans, liefde, blijheid en vrijheid in je leven te ondersteunen.

Een AromaBliss sessie duurt ongeveer 1 uur.

Bijdrage: €75

Cacao-AromaBliss reis
Wil jij deze sessie nog intenser en krachtiger  maken en toch heel zacht en liefdevol?
Dan neem ik je graag mee op een innerlijke reis naar je hart dankzij door het drinken van ceremoniële cacao en meditatie. Nadien zetten we de reis verder met de AromaBliss. Je geniet gedurende ongeveer 1u30 van een reis die helemaal voor jou alleen is, jouw “Cacao-AromaBliss” reis. 

Bijdrage: €99

Ben jij therapeut en zou je deze techniek ook graag aanleren om zelf toe te passen in je praktijk? Neem dan zeker contact met me op7

Pure Aroma Healing

Als je gaat luisteren naar het fluisteren van je lichaam, kom je in verbinding met de wijsheid die in jou schuilt.

Ben jij soms wel eens moe? Of speelt hoofdpijn jou parten?
Overvalt een droef gevoel jou, zonder dat je weet waar het vandaan komt? Of wil je gewoon even tijd voor jezelf ,om echt bewust te gaan genieten van een me-time moment?

Dankzij de Pure Aroma Healing help ik jou op weg om je bewuster te worden van wat je lichaam vraagt en er ook gehoor aan te geven.

Door de jaren ervaring in het geven van verschillende soorten massages, maar ook essentiële oliën, Raindrop Techniek, Aroma Bliss, reiki, yoga, meditaties en heel wat andere lichaamswerk, kan ik intuïtief uit een prachtig gamma behandelingen en technieken een helende combinatie samenstellen, die op maat voor jou gemaakt is.
Maar niet alleen een behandeling staat op de planning, ook coaching/begeleiding in jouw proces komt aan bod. Als ervaringsdeskundige op het gebied van vrouwZijn, vermoeidheid en burn-out en ook menopauze kan ik jou ook hiermee ondersteunende tips en tricks meedelen. .

Een inspirerend gesprek en/of een zalig ontspannende behandeling zorgen ervoor dat de Pure Aroma Healing reis telkens weer anders zal zijn. Jij bent en voelt je ook niet elke dag hetzelfde en zo zijn je noden dan ook steeds anders.

Ben jij klaar om samen op reis te gaan en nieuwe ervaringen op te doen?

Bijdrage : €110 (deze sessie duurt ongeveer 1u30)

 

Turkooise energiestraal

Helende Meditatiereis

Tijdens deze helende meditatiereis neem ik je mee naar de energie van Atlantisch. Dit dankzij een krachtige en prachtige visualisatie. Daar zal je ingewijd worden in de prachtige energie van de Turkoois vlam van Atlantisch.

Turkoois is de kleur van Atlantisch en de Dolfijnen. Deze prachtige dieren hebben op hun manier de kracht om te communiceren van hart tot hart. Deze helende kleur opent de longen zodat we de waardevolle levensenergie ten volle kunnen opnemen. Zo verzamelen we op een liefdevolle manier onze innerlijke kracht om onszelf toe vertrouwen aan de flow van het leven. Als we ons verzetten tegen onze levensstroom veroorzaken we stuwing in ons energiesysteem. Ook de golven van de zee blijven komen en gaan, ze tegen houden lukt ons niet. Laat de mooie turkooise energie weer beweging brengen in ons leven en vooral in ons gevoel.

De Turkooise Vlam, of ook wel Turkooise Energiestraal genaamd, staat voor eigenliefde en helpt jou om je hart terug open te zetten.

Deze energie is gechanneld via Engel Amai en staat in verbinding met de Opgestegen Meesters zoals Lady Nada, Meester Hilarion en Meester Seraphis Bay. Dit betekend, dat de turkooise vlam niet afkomstig is van één opgestegen meester, maar van een energiestraal, die aanvullend is op de 12 goddelijke stralen die tot beschikking worden gesteld om ons direct in de nieuwe energie te dragen.

Ervaar dit mooie moment en kom in contact met de prachtige energie van de Turkoois vlam en de speelse dolfijnen energie! En ontdek dankzij deze fijne, zachtaardige energie de liefde in jezelf.

Bijdrage: 80 euro

(Deze prachtige meditatiereis duurt in totaal ongeveer 1u30)

Je kan deze prachtige ervaring nadien zelf doorgeven aan anderen en ze natuurlijk ook gebruiken in jouw dagelijks leven.

 

iTovi

 

De iTOVi scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en zelfs dieren.

De scan duurt slechts enkele minuten. Je krijgt onmiddellijk een mooi en duidelijk overzicht toegestuurd en nadien krijg je een uitgebreid scanrapport in je mailbox.

Basic Scan € 20

 • Scan 

 • per mail of Watsapp krijg je de scan doorgestuurd

 • een uitgebreide info over de 1e olie die uit je scan komt

 • link naar interessante sites waar je meer info kan vinden over de verschillende oliën

Uitgebreide Scan € 45

 • Scan

 • per mail of Watsapp krijg je de scan doorgestuurd

 • een uitgebreide info over de 1e olie die uit je scan komt

 • link naar interessante sites waar je meer info kan vinden over de verschillende oliën

 • verslag over de 5 producten die uit de scan zijn gekomen toegespitst naar het huidige moment in je leven 

 • éénmalig advies per mail of telefonisch (10 minuten) dit tot 2 weken na de scan

Na het scannen
Zodra je een iTOVi bodyscan bij mij hebt laten doen krijg je erna een email met daarin jouw persoonlijke rapport. Het is belangrijk dat je met de producten aan de slag gaat voor minstens 2 weken. Je kunt ervoor kiezen om dan een week te stoppen en na je stopweek weer een scan af te laten nemen. Dit advies is een algemeen advies. Op basis van je persoonlijke voorkeuren kan dit uiteraard aangepast worden.

Aanbod
Heb jij een Premium Starter-kit aangeschaft? Dan krijg je eenmalig een GRATIS iTovi Basic scan twv € 20 gratis aangeboden.

Een afspraak plannen voor een iTOVi scan? Mail naar info@pure-essence of neem telefonisch contact op. 

Wil jij ook van start gaan met Young Living oliën? Klik dan hier en plaats je eerste bestelling. Of mail me voor meer info.


(Alle prijzen van bovenstaande sessies zijn inclusief BTW)