Stress & Burn Out

Van burn-out naar Veerkracht in je leven

Voel jij dat de boog al veel te lang gespannen staat en dat je lichaam en hoofd hierop reageren?
Is stress, onrust of misschien zelfs burn-out iets dat jou gekend in de oren klinkt?
Zeg jij ook onmiddellijk “ja dat wil ik” als men het heeft over meer innerlijke rust in je leven? 

Dan open ik mijn hand naar jou en nodig ik je uit om ze vast te nemen zodat we samen het pad naar meer veerkracht in jouw leven kunnen bewandelen. 

 

Want met 2 gaat het altijd makkelijker dan alleen…

Tijdens deze privé sessies bekijken we hoe jouw pad op dit moment loopt en gaan we stap voor stap langs verschillende haltes waarin je leert dat het ok is om stil te staan en tijd te nemen voor jezelf. Je leert je lichaam uit te nodigen je om op een zachte manier te bewegen dankzij yin yoga en zo ook bewuster om te gaan met je ademhaling zodat je het contact met je eigen lichaam stap voor stap terug hersteld kan worden. Je hoofd, je hart en je lichaam leren hoe ze terug op elkaar kunnen afstemmen ipv elk hun eigen gang te gaan. Veerkracht wordt vanaf nu een vaste waarde in je leven. 

 

Eigen ervaring maakt het zoveel krachtiger

Zelf heb ik reeds enkele malen in stress situaties vertoefd die uiteindelijk tot burn-out hebben geleid. Dankzij de goede zorgen van de arts die me behandelde leerde ik dat het eigenlijk nog van groter belang is om het contact met je eigen lichaam terug te herstellen en zo je veerkracht weer op te bouwen, dan medicatie te gaan nemen. Door al deze dingen zelf aan den lijve te hebben mogen ervaren wou ik dit ook met anderen delen. 

De opleiding tot Veerkrachtbegeleider (bij Dr Herlinde Wynants) hielp me om nog dieper te duiken in de mogelijkheden van ons eigen zelfherstellend vermogen van het lichaam. Mijn eigen ervaring met yoga, meditatie , ademhalingsoefeningen en lichaamswerk breng ik samen met de opgedane kennis tijdens de opleiding. Op deze manier bied ik jou een mooie synergie van verschillende disciplines die je terug op pad helpen naar meer innerlijke Rust, veerkracht maar vooral ook bewustwording van je eigen lichaam.

 

Een sessie duurt 1u tot 1u30 en kost €65

Ik zeg ja tegen meer innerlijke rust en veerkracht in mijn leven en boek dan een privé sessie via info@pure-essence.be