Workshops & Weekends

Workshops & Weekends

Yoga Workshops

 

 

Een dagje zachtheid voor mezelf

Zaterdag 15 februari 2020  8u30 – 17u30

Verbind je met je hart en laat liefde en zachtheid toe

Ben je hard voor jezelf of heb je eerder een hart voor jezelf?
Tweemaal een woord dat , als je het uitspreekt, hetzelfde klinkt maar een heel andere betekenis heeft.…
Hoe benader jij jezelf?


Wij dompelen ons tijdens deze dag volledig onder in het moment en stellen ons open voor de zachtheid in ons hart. Dankzij verschillende tools willen we jou inspireren om te bewegen van hard zijn naar Hart-elijk zijn voor jezelf.

 

Wat kan je allemaal verwachten tijdens deze dag?
– Ontvangst met een lekker gezond ontbijt
– Voordracht  “zachtheid naar jezelf” door Evy Bogaerts
– Wandeling  doorheen de Lierse natuur met bewustzijnsmomenten
– Heerlijke gezonde lunch  AromaYoga “ I love Myself”
– Gezonde snacks en theetjes gedurende de dag
– Hartelijk afsluitmoment

Wat neem je mee naar huis
– Een ontspannen jij
– Geïnspireerd door de dag en door jezelf
– Tips die je helpen om dichter bij je hart te komen en te integreren in je dagelijks leven
– Een fijn aroma geschenkje

 

Over ons

Evy Bogaerts
Als bewustzijns therapeute begeleidt ze al vele jaren mensen op hun pad naar vrijheid in zichzelf wat dan ook zichtbaar wordt in de buitenwereld. Ze heeft een prachtig gamma aan tools voorhanden die ze maar al te graag gebruikt om ons vanuit haar hart te inspireren zodat we ons steeds bewuster kunnen worden van wie we zijn.

 

Tanja Gysbrechts
Als gepassioneerde yoga docente met een grote liefde voor de natuur en essentiële oliën neemt ze jou mee op het pad naar binnen toe. Yoga is voor haar dan ook een prachtige manier om in zachtheid via het lichaam dieper te duiken in jezelf. Door te luisteren naar je intuïtie en het fluisteren van je hart en lichaam kom je zo dichter bij je ware “ik “.

Mensen inspireren brengt haar zoveel vreugde in het hart dat ze er niet omheen kan dit te doen.

 

Prijs: €179

 

Inschrijven verplicht via info@pure-essence.be

 


Young living oils

 

Raindrop Techniek opleiding

Dinsdag 11 februari 2020  9u30 – 18u00 

Raindrop learning

Heb je een praktijk als therapeut, schoonheidsspecialiste, kinesist, osteopaat,… dan mag de Raindrop Techniek niet ontbreken in je aanbod.

Als gecertifieerde Raindrop Techniek Therapeute leer ik u deze techniek in 1 dag aan.

Bij de Raindrop Techniek worden therapeutisch zuivere essentiële oliën op de voeten en rug/wervelkolom aangebracht met speciale technieken zoals VitaFlex,  vederstrijkbewegingen en het druppelen van oliën op de rug. Dit wordt gecombineerd met een heerlijke therapeutische massage die je wervelkolom en je lichaam helpt om zijn zelfgenezend vermogenden te wenden.

Heb je geen praktijk maar wil je graag je gezin verwennen met deze behandeling dan ben je zeker ook welkom tijdens deze opleidingsdag!

Wat leer je tijdens deze dagopleiding?

De Raindrop Techniek, die reeds sinds de jaren 1980 bestaat, is het resultaat van de combinatie van oude Lakota indianen wijsheid met de laatste onderzoeken naar de essentiële oliën. Door specifieke massage technieken te integreren met speciaal uitgezochte essentiële oliën heeft Gary Young, de oprichter van Young Living een ervaring gecreëerd die zorgt dat de energie makkelijker door het hele lichaam vloeit. Dit alles maakt dat de massage niet te vergelijken is met massages in wellness-centra en het dus een ongeëvenaarde aanvulling is op de behandelingen en sessies die je nu reeds geeft.

Tijdens de theoretische verdieping van de gebruikte Young Living oliën bekijken we hoe deze  inwerken op het lichaam bij o.a. stress, slecht slapen, rugklachten, CVS, fibromyalgie, pijn, reuma,  natuurlijke afweer,…..

Er is een groot publiek dat een gewone massage  niet kan verdragen doordat dit te pijnlijk is voor het lichaam. Dankzij deze verderlichte therapeutische behandeling kunnen ook deze mensen eens een keer echt komen relaxen onder jouw handen.

Deze behandeling helpt het lichaam om structureel terug in balans te komen, terwijl de oliën een o.a. virale, bacteriële en ontstekingsremmende werking hebben.

Deze dagopleiding richt zich niet enkel op therapeuten,  kinesisten, schoonheidsspecialistes ,…. die nog een extra verdieping willen geven aan de reeds aangeboden behandelingen in hun praktijk. Ook als je dit in privé sfeer wil geven ben je meer dan welkom. Iedereen heeft er baat bij zeker in deze wereld van stress en spanningen. Voorkennis is dus niet nodig!

De behandeling is niet toepasbaar op jezelf maar enkel op anderen.

 

Wat krijg je tijdens deze dagopleiding?

– Eén dag Raindrop Techniek opleiding in het Nederlands (theorie- en praktijk) waarbij de behandeling gedemonstreerd word en je nadien zelf aan de slag gaat. Puur genieten voor jezelf en de ontvanger!
– Gebruik van de 9 therapeutische Young Living essentiële oliën die we in de Raindrop Techniek gaan toepassen
– Raindrop Techniek werkboek
– Raindrop Techniek certificaat
Door de kleine groep krijg je meer kans om dieper in te gaan op de technieken, vragen te stellen etc.
– Een gezonde lunch alsook thee, koffie en water doorheen de dag.

Prijs: €199

Aantal deelnemers: minimum 3 – maximum 4

Zelf mee te brengen: 2 gastendoekjes, groot badlaken, 2 badhanddoeken en fleecedekentje

waar: Pure Essence 

Inschrijven via info@pure-essence.be

 

 

Inschrijven voor alle workshops gebeurt via de online agenda Momoyoga (of anders vermeld) Maak jouw login aan en kies nadien de workshop die jij wenst te volgen. Betalingen gebeuren onmiddellijk via BC.

 

Yoga weekends

Momenteel staan er nog geen nieuwe yogaweekends gepland maar wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief

 


Op Maat

 

Yoga weekend

Staat een yogaweekendje met je vriendinnen al even op jouw verlanglijstje? Heb je nood aan wat rust in de dagelijkse sleur? Wil jij er even opuit zonder dingen te moeten doen?

Boek dan een Yoga & Relax weekend op maat.

Tijdens dit weekend met een kleine groep vriendinnen dompel ik jullie zachtjes onder in de rustige yogavormen om zo heerlijk relax te worden.  Een strikt dagschema is er dus zeker niet. Hebben jullie zin in een yoga of meditatieles of de nood aan een frisse neus te halen tijdens een wandeling dan kan dit. Maar tevens eens niets doen met een tasje thee  gezellig onder een dekentje kan zeker en vast.

Wens je meer info? Neem dan zeker contact op.