Young Living Oils

Oliën

 

young living essential oils

 

De Young Living essentiële oliën zijn  therapeutische oliën gewonnen uit zuivere,hoogwaardige kwaliteitsplanten. Vrij van chemicaliën, pesticiden en zware metalen. Parfumoliën daarentegen worden chemisch samengesteld en zijn  bedoeld om een geur na te bootsen. Parfumolie is goedkoper, maar is ook minder sterk.
De meeste oliën in de handel zijn sterk verdund (1/10) en verliezen daardoor hun therapeutische werking. Door regelmatig essentiële oliën te gebruiken  ondersteunen wij ons immuunstelsel en behouden wij een optimale gezondheid.


Wat zijn essentiële oliën?

Het woord etherisch komt van het Griekse “aither”. Letterlijk betekent aither lucht van de hemel. De etherische oliën zijn net als ether vluchtig en sterk geurend.
De aanduiding essentiële olie is een anglicisme en komt van het Engelse woord “essence” dat extract betekent.

Etherische oliën kunnen uit verschillende delen van een plant worden gewonnen, bijvoorbeeld de bloesem, de vrucht, het zaad, de bladeren, de schil, of het hout (van stam, takken of wortels). Soms bevatten verschillende delen van een plant verschillende etherische oliën.
Etherische olie wordt op verschillende manieren gewonnen. De meeste etherische olie wordt gewonnen door middel van stoomdestillatie. Hierbij wordt stoom door de te verwerken plantendelen geleid. De etherische olie vervliegt met de stoom. Nadat de stoom is afgekoeld tot water, en ook de vluchtige olie weer vloeibaar is geworden, kan de etherische olie hiervan worden gescheiden door het verschil in polariteit tussen de olie en het water.
Een methode die bij citrusvruchten gebruikt wordt is de persing. De oliehoudende schil van de plant wordt uitgeperst en de olie komt tevoorschijn.
Uit enkele soorten hout wordt etherische olie gewonnen door droge destillatie. Hierbij wordt de vaste stof voorzichtig verwarmd, waarbij de etherische olie verdampt. Deze damp wordt vervolgens gecondenseerd. Voorbeelden hiervan zijn cadeolie, dat door droge destillatie van jeneverbeshout wordt gemaakt en guaiacolie die gemaakt wordt van guaiachout (Bulnesia sarmientoi).


Gebruik van de Young Living Oils

Etherische olie wordt op verschillende manieren gebruikt:
-Als smaakstof:
Vele levensmiddelaroma’s zijn geheel of gedeeltelijk opgebouwd uit etherische olie. Voorbeelden zijn sinaasappelolie voor sinas en andere limonades. Pepermuntolie voor de snoepgoed en kruidnagelolie in soepen en sauzen.
-Als geurstof:
In cosmetica, schoonmaakmiddelen, wasmiddel, Massageolie en luchtverfrissers worden veel etherische oliën gebruikt. Een geurstof voor gebruik in cosmetica bestaat gemiddeld voor 8% uit etherische olie. Daarnaast wordt etherische olie onvermengd of vermengd gebruikt als te verdampen geurstof in een aromabrander, in de sauna of een stoombad. Etherische olie om te verdampen op een aromabrander of aromasteen zijn 2 tot 3 druppels voldoende.
-Als alternatief geneesmiddel
Er zijn een paar honderd soorten etherische oliën die gebruikt worden voor hun al dan niet vermeende geneeskrachtige werking. Met name in de aromatherapie therapie, die helemaal gebaseerd is op het gebruik van etherische olie, maar ook daarbuiten.


Wat is aromatherapie?

Aromatherapie is een alternatieve geneeswijze, gebaseerd op gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor behandeling met geuren. Aromatherapie wordt vooral ingezet bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid. De geuren zouden inwerken op het onderbewuste en een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht brengen.
Veelal wordt aromatherapie toegediend via massage met etherische plantenoliën, maar ook verstuiven of verdampen van de oliën komt regelmatig voor.
Binnen de aromatherapie zijn verschillende stromingen die elk andere benaderingen, methoden en gebruiken hebben.
Waarom Young Living Essential Oils kiezen?
YL Essentiële Oliën behoren tot de meest pure en therapeutisch zuivere essentiële oliën.

YL Essentiële Oliën staan garant voor:
• Biologisch geteeld
• Zuivere destillatie: zonder synthetische chemicaliën
• Geen bestandsdelen verwijderd
• Geen synthetische toevoegingen
• Overtreft alle internationale standaarden
• Gemakkelijk in gebruik

 

Wil jij ook van start gaan met deze prachtige pareltjes van de natuur? Klik HIER om je eerste bestelling te plaatsen of kopieer deze link

https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start?sponsorid=11522386&enrollerid=11522386&isocountrycode=BE&culture=nl-NL&type=member
Heb je vragen? Stel ze gerust via de contact pagina.

 


Raindrop Techniek

Raindrop technique

Raindrop Techniek

De Raindrop Technique werd in de jaren 1980 ontwikkeld door Naturopaat en oprichter van Young Living Essential Oils, Gary Young, gebaseerd op zijn kennis van de antimicrobiële effecten van essentiële oliën gekoppeld met de kracht van Vitaflex en effleurage om elektrische energie in het lichaam te genereren. Vitaflex betekent “vitaliteit via reflexen “ en heeft zijn oorsprong in Tibet.
In de Raindrop Technique worden de essentiële oliën met de Vitaflex techniek toegespast langs de wervelkolom.
Er wordt gebruik gemaakt van de vibratie en fysiek helende capaciteiten van zuivere, biologische Young Living Essentiele Oliën.

De zuivere therapeutisch oliën worden op de voeten, rug en wervelkolom aangebracht met speciale technieken zoals Vitaflex, vederstrijkbewegingen met de vingers, en het laten indruppelen op de rug volgens de “raindrop “ manier. Dit wordt gecombineerd met een heerlijke therapeutische massage die je wervelkolom en je lichaam helpt om zijn aangeboren genezende kracht aan te wenden, opnieuw structureel in balans te komen, terwijl virale, bacteriële en schimmelproblemen worden bestreden.

De Raindrop Techniek wordt o.a. gebruikt voor chronische en acute fysieke problemen. Dit biedt verlichting bij ongemak dat veroorzaakt wordt door een disbalans in het lichaam en met name in de wervelkolom.Naast het verlichten van allerlei fysieke, mentale en emotionele klachten geeft een behandeling een lang werkend ontspannend effect.

Deze techniek kan door iedereen worden aangeleerd en kan worden aangepast aan individuele noden, alsook voor kinderen… Hou dus zeker onze agenda in het oog voor de workshops die hierover gegeven zullen worden.

Voor wie/wat?
Uiterst geschikt voor rugklachten, scoliose, kyphosis, fibromyalgie, CVS, ontstekingen, pijn, of verzwakt immuunsysteem. Brengt balans bij stress en depressiviteit.

Jezelf verwennen…
Dankzij een éénmalige sessie (1 uur) €75
of een kuur van 3 sessies (telkens 1 uur) € 195

Deze behandeling kan enkel geboekt worden na afspraak.

 


“AromaBliss” Emotionele Clearing Techniek

 

Essentiële oliën hebben een diepgaand vermogen om emotionele blokkades te transformeren, zowel bij mensen als bij dieren. De “AromaBliss Emotional Clearing Techniek” is een persoonlijke reis waarbij we met de Young Living oliën werken op de verschillende chakra’s.

Het heerlijke aroma van de oliën stimuleert het limbische gebied van de hersenen, waar emoties en geheugen worden opgeslagen. Door dit deel van de hersenen (vaak het onderbewustzijn genaamd) te ondersteunen en te laten ontwaken, kan emotionele intelligentie plaatsvinden. De oliën zetten op de meest ideale, zachtaardigste en meest vloeiende manier voor jouw lichaam een transformatieproces in gang. Hierdoor kan je gaan voelen, herkennen, vergeven, dingen zachtjes laten varen. Je gaat als het ware een AromaBliss-meditatie-reis maken.

Deze prachtige sessie is een unieke ervaring, telkens weer. En zeker ook een aanrader om jouw groeiproces naar meer balans, liefde, blijheid en vrijheid in je leven te ondersteunen.

Een sessie duurt ongeveer een uur.

Prijs: €65

Ben jij therapeut en zou je deze techniek ook graag aanleren om zelf toe te passen in je praktijk? Neem dan zeker contact met me op!

Wil jij ook van start gaan met Young Living? Klik dan hier en plaats je eerste bestelling.

 


Pure Aroma Healing

Als je gaat luisteren naar het fluisteren van je lichaam, kom je in verbinding met de wijsheid die in jou schuilt.

Ben jij soms wel eens moe? Of speelt hoofdpijn jou parten?
Overvalt een droef gevoel jou, zonder dat je weet waar het vandaan komt? Of wil je gewoon even tijd voor jezelf ,om echt bewust te gaan genieten van een me-time moment?

Dankzij de Pure Aroma Healing help ik jou op weg om je bewuster te worden van wat je lichaam vraagt en er ook gehoor aan te geven.

Door de jaren ervaring in het geven van verschillende soorten massages, maar ook essentiële oliën, Raindrop Techniek, Aroma Bliss, reiki, yoga, meditaties en heel wat andere lichaamswerk, kan ik intuïtief uit een prachtig gamma behandelingen en technieken een helende combinatie samenstellen, die op maat voor jou gemaakt is.

De Pure Aroma Healing reis zal dan ook telkens weer anders zijn. Jij bent en voelt je ook niet elke dag hetzelfde en zo zijn je noden dan ook steeds anders.

Ben jij klaar om samen op reis te gaan en nieuwe ervaringen op te doen?

 

Prijs : 1u30  €100

 


ITOVi

De iTOVi scanner is een klein apparaatje dat heel wat in zich draagt.

Tijdens de iTOVi-scan wordt de weerstand van je huid gemeten door middel van een lichte elektrische geleiding/frequentie die heel kort doorheen je lichaam gestuurd wordt, op deze manier worden er 273 punten (biomarkers) gescand. Deze punten  bevinden zich niet alleen op onze organen, weefsels, botten en spieren, maar ook onze gedachten & emoties hebben een bepaalde frequenties die dan gemeten worden. 
Elk lichaam is anders, op elk moment, zo krijg je te zien waar er op dit moment een onbalans in je lichaam/emoties aanwezig is.
De Young Living oliën/supplementen die ervoor zorgen dat jij terug balans in je lichaam en geest krijgt komen uit de scan. Want balans is waar het om draait in het leven. Hoe meer je in balans bent hoe meer je door het leven gedragen wordt. Het gebruik van de aanbevolen olie of supplement zal de frequenties van je lichaam in zijn optimale staat terugbrengen.

De iTOVi scanner is geschikt voor iedereen, jong en oud, zwangeren, kinderen, mensen met een pacemaker en zelfs dieren.
De scan duurt slechts enkele minuten. Je krijgt onmiddellijk een mooi en duidelijk overzicht toegestuurd en nadien krijg je een uitgebreid scanrapport in je mailbox.

 

Basic Scan     20€

  • Scan 
  • per mail of Watsapp krijg je de scan doorgestuurd
  • een uitgebreide info over de 1e olie die uit je scan komt
  • link naar interessante sites waar je meer info kan vinden over de verschillende oliën

Uitgebreide Scan    45€

  • Scan 
  • per mail of Watsapp krijg je de scan doorgestuurd
  • een uitgebreide info over de 1e olie die uit je scan komt
  • link naar interessante sites waar je meer info kan vinden over de verschillende oliën
  • verslag over de 5 producten die uit de scan zijn gekomen toegespitst naar het huidige moment in je leven 
  • éénmalig advies per mail of telefonisch (10 minuten) dit tot 2 weken na de scan

 

Na het scannen
Zodra je een iTOVi bodyscan bij mij hebt laten doen krijg je erna een email met daarin jouw persoonlijke rapport. Het is belangrijk dat je met de producten aan de slag gaat voor minstens 2 weken. Je kunt ervoor kiezen om dan een week te stoppen en na je stopweek weer een scan af te laten nemen. Dit advies is een algemeen advies. Op basis van je persoonlijke voorkeuren kan dit uiteraard aangepast worden.

Aanbod
Heb jij een Premium Starter-kit aangeschaft? Dan krijg je eenmalig een GRATIS iTovi Basic scan twv €20 gratis aangeboden.


Plan een afspraak voor een iTOVi scan en ontdek welke oliën jou kunnen helpen.