Jade Yoni Ei

Jade Yoni Ei inwijding

Helende verbinding met de vrouw in jezelf

Welkom mooie vrouw,

Onze yoni, ook wel de “bron” of “vrouwelijke juwelen” genoemd, is de zetel van kracht en plezier, van intense vreugde en energie. Dankzij het gebruik van een Jade Yoni Ei geef jij jouw yoni de kans om (verder) te ontwaken. Dit heeft niet alleen effect op jouw sexualiteit maar op heel jouw leven. Het werken met een Jade Yoni Ei door onderanderen aandacht en oefeningen is een zeer oud tempelgebruik dat heel veel te bieden heeft voor jou als vrouw in de relatie met jezelf en anderen.Steeds meer vrouwen zijn benieuwd naar hoe ze kunnen werken met een Jade Yoni Ei maar weten niet hoe van start te gaan. Daarom bied ik jou de kans om in een veilige omgeving jouw yoni en Jade Yoni Ei op een dieper niveau te leren kennen en helpen ontwaken.

Tijdens deze inwijdingssessie reik ik jou tools aan om jouw levensenergie weer te laten stromen zodat jij je zachter, krachtiger en zelfzekerder gaat voelen.

Een Jade Yoni Ei inwijding is een moment voor jou alleen. Je gaat op een dieper niveau kennis maken met jouw Jade Yoni Ei en je leert over de eigenschappen van jade en de geschiedenis van het yoni ei. Ook kom je te weten wat een borstmassage en ademhaling kunnen bijdragen aan dit heilige ritueel en kom je steeds meer in contact met de emotionele kracht van jouw yoni. Verder neem ik je mee in yoni meditaties & visualisaties, Sensual Feminine Qigong, ademhaling en kom je te weten hoe je respectvol met jouw yoni en Yoni Ei om kan leren gaan. En natuurlijk leer je hoe aan de slag te gaan met het Yoni Ei , het in te brengen en haar kracht te ervaren. Dit alles gebeurt in een warme, veilige en zachte bedding die ik voor jou creëer.

Deze 1 op 1 inwijding bestaat uit 2 lessen en is geschikt voor jou als je (meer) wil leren over het Jade Yoni Ei maar niet in een groep deze intieme ervaring met jezelf wil delen. Het extra voordeel van deze privé sessie is dat je ten allen tijden vragen kan stellen waardoor je reeds na de eerste les vol vertrouwen met jouw Jade Yoni Ei thuis aan de slag kan gaan en de verbinding tussen jullie krachtiger kan maken. Je krijgt na elke sessie een email met een E-boek toegestuurd waarin je kan terugvinden wat ik met jou deelde.

Wat is er inbegrepen in deze 1 op 1 inwijding?

* 2 sessies van ongeveer 2u30 à 3 uur in de praktijk/yogastudio waar ik een zachte en veilige bedding voor jou creëer (max. 3 weken tussen de 2 sessies)
* individuele aandacht voor jou alleen

* inspirerend energetisch lichaamswerk
* yoni meditatie-visualisaties

* eenvoudige ademhalingsoefeningen
* wat lekkers om de Godin in jezelf te eren

* Godinnen-box met leuke en bruikbare geschenkjes
* E-book na elke sessie

* mogelijkheid om via WA vragen te stellen tot 3 weken na de laatste les

* een onvergetelijke ontmoeting met de Pure Krachtige Vrouw in jezelf
* h
eb je nog geen kwalitatief Jade Yoni Ei? Bestel er dan eentje bij het boeken van jouw afspraken.

Jouw bijdrage voor deze prachtige ervaring is slecht €430

Heb je nog vragen of twijfel je of dit wel iets voor jou is? Neem dan zeker contact met me op zodat we samen kunnen bekijken of een individuele Jade Yoni Ei inwijding iets voor jou is.


Zou jij deze inwijding samen met een vriendin willen ervaren? Stuur me dan zeker een berichtje!