workshops

WORKSHOPS

Weekends

Hoe andere vrouwen het reeds ervaarde

Na al enkele jaren te hebben genoten van de heerlijke yogalessen bij Pure Essence, boekte ik met 2 vriendinnen een privé-retreat. Tanja selecteerde een prachtige locatie en voorzag verschillende activiteiten die afgestemd waren op onze noden. Een mooie boswandeling, yoga- en meditatiesessies, welnessmomenten, lekker eten, gezellige babbels, alles begeleid met inspirerende woorden en essentiële olietjes maakten het een warm weekend waarop we onze batterijtjes helemaal konden opladen. Een retreat bij Tanja op maat, op je eigen tempo: ik kan het iedereen aanbevelen!!
Mitra - Prive retreat
Mitra
Super bedankt voor het ontspannend Puur Relax weekend, alles kon niks moest.

Zo fijn om even weg te zijn van alle stress. Rustig opstaan, ontbijten, kijken waar we zin in hadden, wat yoga natuurlijk, een fijne wandeling maken en de dag was zo weer voorbij. Kortom ontspannen even tot rust komen, nog eens dikke merci.
Els
Het Puur Relax weekend was echt wat nodig was om terug tot mezelf te komen. Geen strakke dagplanning maar gewoon onze eigen flow volgen. Niets moet, alles kon. Het was een zen weekend in de puurste vorm. De zaadjes die tijdens het weekend gepland zijn worden met veel liefde verzorgd. Beetje bij beetje beginnen ze hun weg te vinden. Wat ik op het weekend heb los gelaten is ook weg. Dank je wel.
Veerle - puur relax weekend
Veerle
Pure Essence is sinds 2 jaar een plaats van rust en loslaten voor mij. Tevens heb ik er al zéér fijne dames ontmoet. Zeker na te hebben deelgenomen aan het heerlijke privé (her)Ontdek jouw Vrouwelijke Wijsheid weekend. Tanja heeft dit weekend super goed georganiseerd en voorbereid. Er was niets aan toe te voegen en op te merken. Het was fijn zoals het was. het heeft me goed gedaan. !
Karin - Ontdek jouw Vrouwelijke Wijsheid weekend
Karin
Het Puur Relax weekend was echt even tijd nemen om te ontspannen. Ik heb genoten van het warme gezelschap van de andere dames en van de natuur. Maar ook van de combinatie van activiteiten waarbij ieder zijn eigen tempo en behoeften kon volgen.
Melody - Puur Relax weekend
Melody