Inner Balance

Mini Retreat voor vrouwen


Heb jij het gevoel dat …
Je steeds 10 ballen tegelijkertijd in de lucht tracht te houden?
De spanningen in je lichaam steeds duidelijker aanwezig zijn?
Innerlijke onrust ervaart?
Je opzoek bent naar antwoorden op bepaalde levensvragen?
Of heb je gewoon eens behoefte aan niks moeten doen en gewoon even mogen zijn?

Dan nodig ik je liefdevol uit voor het INNER BALANCE Mini Retreat waar alles om jou draait.

Hoe ziet een sessie eruit?
We starten met een persoonlijk gesprek om te ontdekken waar jij op dit moment behoefte aan hebt. Wat speelt er op dit moment in je leven? Hoe voel jij je? Waar wil je naartoe? …

Vervolgens gaan we heel zacht en liefdevol het hart openen met een cacao ceremonie, waarbij je de intentie voor de sessie gaat zetten. 

Nadien volgt een holistische behandeling. Doordat ik me door mijn intuïtie laat leiden zal geen enkele sessie hetzelfde zijn.  De ene keer krijgt je een Raindrop Techniek massage, dan weer een edelsteenmassage met essentiële oliën, een AromaBliss of een Inner Essence Journey. Tijdens dit stukje van het retreat kom je op een dieper level in contact met pure jezelf en kan je  steeds meer innerlijke balans gaan ervaren.

Na afloop bespreken we hoe het voor jou geweest is en kan je een inspiratiekaartje trekken bij een heerlijk kopje thee en gezonde snack. Je krijgt advies op maat mee naar huis om dat wat in gang is gezet verder door te laten werken.

Na een week horen we elkaar nog even via een telefonisch opvolg gesprek van 15 minuten om te horen hoe alles verlopen is tot dan.

Hoe helpt het jou?
Terwijl jouw lichaam zich over geeft aan de ontspanning ga jij er steeds bewuster contact mee kunnen maken. Hierdoor zou het kunnen dat je inzichten, inspiratie, … krijgt. 
Je gaat van Doen naar Zijn en zal zo weer op een dieper niveau innerlijke rust gaan ervaren.

Enkele tips:
Drink de dag voor je afspraak en de dag zelf liefst geen alcohol en eet zo licht mogelijk, zo kan je op een dieper level in contact met jezelf komen.
Plan na het retreat voldoende rust in, dit om dat wat in gang gezet is te integreren. Je lichaam wil de balans (op allerlei vlakken) herstellen, gun jezelf ruimte en tijd hiervoor. De diepe ontspanning kan door deze extra selfcare als nazorg nog langer gaan doorwerken.
Drink veel water en/of kruidenthee. Jouw lichaam wil afvalstoffen gaan elimineren dus ondersteun het zeker.

Jouw bijdrage
1:1 Inner Balance Mini Retreat voor vrouwen €199

Na het maken van de afspraak krijg je de betalingsuitnodiging toegestuurd, na betaling is jouw sessie geboekt.

Duur van de sessie
2 uur tot 2,5 uur

Ik verwelkom je graag in mijn praktijk
Pure Essence – Maanstraat 54 – 2500 Lier

Wat andere vrouwen ervan zeggen

Tijdens een periode van verandering en bijgevolg overprikkeling heeft de Raindrop Techniek behandeling me even helemaal tot rust kunnen brengen en kon ik de emoties even laten zijn wat ze zijn. De geuren van de oliën hebben op mij een helende werking gehad die nog lang heeft nagewerkt, dankjewel Tanja voor je oprechte aandacht en liefde waarmee je je behandelingen uitvoert🙏🙏
Linsey - Review Raindrop Techniek
Linsey