Innerlijke Reis

Innerlijke Reis

Een diepgaande reis naar alles wat al in jou zit

Wat als jij 2uur tot 2,5 uur helemaal voor jezelf kon hebben en in die tijd de ruimte kreeg om een Innerlijke Reis te maken? 

Zou jij dan ja zeggen?
Dan is dit iets voor jou!

Graag neem ik je in een diepgaande meditatie mee op een Inner Essence Journey waar jij in contact kan komen met de wijsheid van je lichaam en je ware hartsverlangen. Een energetische reis naar jouw Pure Essentie.

Met een korte meditatie land je in het hier en nu en neem ik je mee naar binnen toe, zodat je kan voelen waar je op dit moment bent en waar er nood aan is. Samen drinken we pure hartverwarmende cacao, een hartopenende drank die je helpt om nog dieper en vooral liefdevol in je lichaam te zakken en zo in overgave te gaan.

Tijdens de Innerlijke Reis hoef jij echt niets te doen, je mag je helemaal overgeven aan de energie en de reis zelf. Dit maakt dat jij er helemaal mag zijn zoals je bent en mag voelen, mag zijn, mag zien en mag ervaren wat er op dat moment is.

Deze Innerlijke Reis werkt dankzij de muziek, mijn stem en energie op verschillende lagen. Allerlei sensaties zijn mogelijk, emoties kunnen zich aandienen, je kan boodschappen horen of voelen, antwoorden zien of ervaren terwijl het ook juist heel heel zacht en subtiel, bijna niet merkbaar kan zijn.

Je wordt uitgenodigd tot inzichten, heling en transformatie en mag erop vertrouwen dat je tijdens een InnerEssence Journey precies ervaart wat jij mag ervaren. Het effect ervan kan lang na de reis nog voelbaar/merkbaar zijn, of pas na de reis merkbaar worden.

Voor iedere InnerEssence Journey kan je zelf een thema aanbrengen zoals je hart openen, meer zelfliefde, meer zelfvertrouwen, onzekerheid, … 

Na de Journey nemen we nog de tijd om terug te landen, een kaartje te trekken en bij wat lekkers nog wat na te praten.

Ben jij klaar om deze magische reis aan te vangen?

Deze Inner Essence Journey kan een onderdeel zijn van  het Inner Balans Mini Retreat voor vrouwen. 
Ook wordt deze in groep gegeven. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden schrijf je dan zeker in op de nieuwbrief

 

 

Wat anderen vrouwen ervan zeggen

Lieve Tanja, Ik was toe aan een moment om te verstillen & het zelfherstellend vermogen van mijn lichaam haar werk te laten doen, zodat ik weer op kon laden na een aantal zeer intensieve dagen. Jij hebt mij liefdevol en met je volle aandacht begeleidt naar deze restoratieve plek in mijzelf. Jouw aanwezigheid & heldere, lieve stem hebben mij zachtjes en precies op de juiste manier naar binnen doen keren. Hoe je het thema "herstellen" in de hele Inner Essence Journey hebt verwerkt vond ik magisch en gaf me alle tijd om steeds dieper te zakken. Wat een cadeau. Dank je wel ❤
Kim - Inner Essence Review
Kim
Tanja heeft mij heel mooi begeleid tijdens een 1 op 1 Inner Essence Journey. Ik voelde me helemaal veilig bij haar en kon me daardoor heel makkelijk overgeven aan haar heerlijke stem die mij naar een diepe innerlijke reis bracht waar ik mezelf mocht ontmoeten. Dankbaar voor deze mooie ervaring!
Esther - Innerlijke reis review
Esther
Wat heb ik genoten van deze innerlijke reis met de fantastische begeleiding van Tanja. Ik heb me nog nooit zo rustig en ontspannen gevoeld. Ook de dagen erna, en nu nog, laat het resultaat zich voelen. Ik slaap veel beter en ik ben ook een stuk rustiger(denk ik toch). Een echt aanrader voor iedereen en zeker voor zij die weinig rust vinden.Dit is een echte weldaad voor lichaam en geest. Dankjewel 🙏🏻 lieve Tanja voor deze verrijkende en verruimende ervaring die ik onder jou begeleiding mocht meemaken
Heidi - Innerlijke reis review
Heidi
Wat er met je gebeurd tijdens een Inner Essence Journey is moeilijk met woorden te beschrijven. Tanja laat me met haar zalige stem telkens weer een fantastische reis maken. Het samen met 4 vriendinnen deze tocht mogen ondernemen en inzichten/ ervaringen achteraf kunnen delen zorgt ervoor dat ik elke 2 maanden kan 'thuiskomen' in een veilige cirkel.
Virginia - Inner Essence review
Virginia
Een Inner Essence Journey is voor mij echt een reis naar je diepere kern maken. Naast een intensere verbinding met mezelf ervaar ik ook een fijne band met de andere reizigers die deelnemen.
Hanne - Inner Essence Journey
Hanne