Puur Ontspannen

Puur Ontspannen


Ben jij toe aan een moment van rust en ontspanning?
Verlang jij er naar om de verbinding met jezelf te verdiepen?
Kijk jij ook uit naar een moment waar je even alle zorgen achter je kan laten terwijl er voor jou gezorgd zal worden?

Dan is dit exclusieve mini-retreat iets voor jou!

Enkele uurtjes gevuld met positieve energie, rust en de mogelijkheid om diep in jezelf te duiken en je zo meer bewust te worden van je lichaam.
Een moment waarin  je niet alleen ontspanning en gezelligheid zult ervaren, maar waarna je weer naar huis gaat met nieuwe inzichten, rust in je hoofd en een ontspannen lichaam. Een unieke ervaring die helemaal om jou draait!

Wat mag je verwachten

Gedurende ongeveer 2 uur neem ik je mee op een reis van buiten naar binnen toe en begeleid jou van je denken naar je voelen.

  • Ik verwelkom jou met een hartopenende thee of ceremoniële cacao en neem je mee in een meditatie om zo te landen in het moment.
  • Tijdens een intuïtieve massage met essentiële oliën en kristallen of  een Raindrop Techniek behandeling ga je in een  diepe ontspanning en kan je volledig opladen .
  • Afsluiten doen we met het trekken van een inzichtkaart bij een heerlijk drankje en gezonde snack.


Jouw bijdrage voor deze reis: 
€145

Je reis boeken doe je door telefonisch contact op te nemen.

Wat andere vrouwen ervan vinden:

Tijdens een periode van verandering en bijgevolg overprikkeling heeft de Raindrop Techniek behandeling me even helemaal tot rust kunnen brengen en kon ik de emoties even laten zijn wat ze zijn. De geuren van de oliën hebben op mij een helende werking gehad die nog lang heeft nagewerkt, dankjewel Tanja voor je oprechte aandacht en liefde waarmee je je behandelingen uitvoert🙏🙏
Linsey - Review Raindrop Techniek
Linsey