Workshops & more

Workshops

Groeitraject “Yoga volgens de seizoenen”

 

Voel jij dat de afgelopen periode een serieuze impact heeft op jouw fysiek en mentaal welzijn?  

Kan jij je niet op regelmatige basis vrij maken om yoga in groep te volgen, maar wil je wel je immuniteit versterken en de stijfheid uit je lichaam helpen verdwijnen?

Noteer dan 1 november  alvast in je agenda want dan lanceer ik een nieuw GROEITRAJECT. 

Gedurende 6 weken inspireer ik jou over hoe jij bij je thuis, in een minimum van tijd o.a. jouw fysieke en mentale welzijn terug een boost kan geven.

Voorkennis van yoga is NIET nodig, je hoeft de deur niet uit en je kan hiermee aan de slag op een moment dat JOU het beste past, en het traject herhalen zo vaak als jij het wil. Bovendien krijg jij veel meer inzicht in waarom bepaalde oefeningen jou altijd zo’n deugd doen en waarom anderen een pittige uitdaging voor jou zijn en wat je daaruit kan leren over je gezondheid.

Tijdens deze 6 weken neem ik jou mee op reis. Een reis die je maakt van thuis uit en waar je heel wat gaat leren dankzij o.a. Yoga houdingen. Een reis die ook binnen in jou mag plaats vinden, op jouw eigen manier en tempo.

 

Wat je mag verwachten?
– 6x  uitgebreid curusboek
– 6x  jouw persoonlijk groeidagboek
– 6x  videoles
– meditatie
– heel wat inspiratie en tips
– …

We gaan van start op 1 november maar jij kan alles ten allen tijden blijven bekijken. Dus als het jou niet lukt om samen met ons op 1 november van start te gaan kan je nog steeds nadien beginnen.
Herhaling is verdieping 😉

 

Omdat er niets fijner is dan iedereen met mijn nieuwe programma kennis te laten maken wil ik jou een super interessant aanbod doen.  Je betaalt slechts €99 als jij jouw ticket aankoopt voor 6 oktober 20u. Nadien verhoogt de prijs naar €139.

 

WIJ ZIJN REEDS GESTART, maar wens je op de hoogte te blijven van eventuele nieuwe data? Schrijf je dan zeker in voor de nieuwsbrief!

Ik kijk er zo naar uit om dit met jou te kunnen delen!

 

 

Inspiring Walk

We gaan samen in het voorjaar terug op stap!

De natuur is onze bron van inspiratie, al wandelend ontdekken we de stilte in onszelf. 
Door ons te verbinden met de natuur en haar kracht komen we steeds dichter bij onszelf. Inspiratie, pure essentiële oliën maar ook yoga, meditatie en ademhaling en zo veel meer kruisen jouw pad tijdens dit Inspiring Walk moment. 

Samen zijn we ongeveer 2 uur op pad (in de buurt van Lier) en leren in deze mooie tijd heel wat van elkaar door de vragen waar je mee zit te stellen zodat er door inspiratie terug flow in je leven komt. 

Maximum 8 deelnemers

Jouw bijdrage : 25 euro
(alle momenten zijn afzonderlijk te volgen)

Inschrijvenhttps://www.momoyoga.com/pureyoga/lesson/6843544/inspiring-walk     Ga naar jouw gekozen datum en schrijf je in

 

Helende Zelfmassage

zaterdag 30 januari 2020    9u30 – 11u30

 

            

Huidhonger… neen het is geen woord dat uitgevonden is tijdens de Corona periode maar iets dat al veel langer bestaat. Mensen hebben nood aan aanraking en het is dan ook belangrijk om aangeraakt te worden. Door anderen maar ook door jezelf.

Tijdens deze workshop leer je enkele fijne en simpele technieken om vanaf nu jezelf geregeld eens een pure verwennerij te schenken dankzij de zalige “helende zelfmassage” van de voeten, handen en rug.

Inclusief goodybag!

prijs: 49,50 euro

Inschrijven via https://www.momoyoga.com/pureyoga/lesson/6927071/helende-zelfmassage

 

 

Slaapcoaching met Relax & Renew Yoga

Zaterdag 30 januari 2021    14u – 17u

Zou jij graag beter slapen? Komaf maken met piekergedachten? Meer rust en meer energie ervaren?  Pure Essence Yoga en FIKAcoaching – slaapcoaching voor volwassenen, slaan de handen in elkaar en hebben voor jou deze super combi-workshop in petto!

Tijdens het eerste deel van de workshop gaan we op pad naar de wondere wereld van de slaap. We onderzoeken hoe onze slaap werkt en wat we kunnen doen om onze nachtrust te verbeteren.
Met praktische oefeningen en tips pakken we het piekeren aan en zorgen we voor meer rust in ons hoofd.

Het tweede deel van de workshop bestaat uit een heerlijk ontspannende Relax & Renew Yoga sessie. Dankzij deze asana’s ben je helemaal klaar om een deugddoende nacht in te gaan.

Prijs: 49 euro

In samenwerking met Veerle van FIKAslaapcoaching voor volwassenen

Inschrijven via https://www.momoyoga.com/pureyoga/lesson/7735064/workshop-slaapcoaching-met-relax-renew-yoga

 

Andere workshops

Ook andere teachers en sprekers verwelkomen jou graag voor een interessant moment in onze zaal.
Wens je hier meer van te weten? Kijk dan op onze Facebook pagina bij de evenementen.

Cursussen

Raindrop Techniek opleiding

Heb je een praktijk als therapeut, schoonheidsspecialiste, kinesist, osteopaat,… dan mag de Raindrop Techniek niet ontbreken in je aanbod.

Als gecertifieerde Raindrop Techniek Therapeute leer ik jou deze techniek in 1 dag aan.

Bij de Raindrop Techniek worden therapeutisch zuivere essentiële oliën op de voeten en rug/wervelkolom aangebracht met speciale technieken zoals VitaFlex, vederstrijkbewegingen en het druppelen van oliën op de rug. Dit wordt gecombineerd met een heerlijke therapeutische massage die je wervelkolom en je lichaam helpt om zijn zelfgenezend vermogenden te wenden.

Heb je geen praktijk maar wil je graag je gezin verwennen met deze behandeling dan ben je zeker ook welkom tijdens deze opleidingsdag!

Wat leer je tijdens deze dagopleiding?

De Raindrop Techniek, die reeds sinds de jaren 1980 bestaat, is het resultaat van de combinatie van oude Lakota indianen wijsheid met de laatste onderzoeken naar de essentiële oliën. Door specifieke massage technieken te integreren met speciaal uitgezochte essentiële oliën heeft Gary Young, de oprichter van Young Living een ervaring gecreëerd die zorgt dat de energie makkelijker door het hele lichaam vloeit. Dit alles maakt dat de massage niet te vergelijken is met massages in wellness-centra en het dus een ongeëvenaarde aanvulling is op de behandelingen en sessies die je nu reeds geeft.

Tijdens de theoretische verdieping van de gebruikte Young Living oliën bekijken we hoe deze  inwerken op het lichaam bij o.a. stress, slecht slapen, rugklachten, CVS, fibromyalgie, pijn, reuma,  natuurlijke afweer,…..

Er is een groot publiek dat een gewone massage  niet kan verdragen doordat dit te pijnlijk is voor het lichaam. Dankzij deze verderlichte therapeutische behandeling kunnen ook deze mensen eens een keer echt komen relaxen onder jouw handen.

Deze behandeling helpt het lichaam om structureel terug in balans te komen, terwijl de oliën een o.a. virale, bacteriële en ontstekingsremmende werking hebben.

Deze dagopleiding richt zich niet enkel op therapeuten,  kinesisten, schoonheidsspecialistes ,…. die nog een extra verdieping willen geven aan de reeds aangeboden behandelingen in hun praktijk. Ook als je dit in privé sfeer wil geven ben je meer dan welkom. Iedereen heeft er baat bij zeker in deze wereld van stress en spanningen. Voorkennis is dus niet nodig!

De behandeling is niet toepasbaar op jezelf maar enkel op anderen.

Wat krijg je tijdens deze dagopleiding?

– Eén dag Raindrop Techniek opleiding in het Nederlands (theorie- en praktijk) waarbij de behandeling gedemonstreerd word en je nadien zelf aan de slag gaat. Puur genieten voor jezelf en de ontvanger!
– Gebruik van de 9 therapeutische Young Living essentiële oliën die we in de Raindrop Techniek gaan toepassen
– Raindrop Techniek werkboek
– Raindrop Techniek certificaat
– Een gezonde lunch alsook thee, koffie en water doorheen de dag.

Prijs: €199 (in groep) / €310 (privé)

Aantal deelnemers in groep: minimum 3 – maximum 6

Extra info: 
– 
groeps opleiding: Zelf mee te brengen: 2 gastendoekjes, groot badlaken, 2 badhanddoeken en fleecedekentje
– privé opleiding: gebruik van de handdoeken etc inbegrepen

waar: Pure Essence  of Pure Essence Yoga studio (afhankelijk van het aantal deelnemers)

Inschrijven en info via info@pure-essence.be

Wens jij deze cursus te volgen in groep dan kunnen we samen bekijken welke momenten passen en opzoek gaan naar andere geïnteresseerden.

More

Yoga weekends

Momenteel staan er nog geen nieuwe yogaweekends gepland. 
Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.


Op Maat

Yoga weekend

Staat een yogaweekendje met je vriendinnen al even op jouw verlanglijstje? Heb je nood aan wat rust in de dagelijkse sleur? Wil jij er even opuit zonder dingen te moeten doen?

Boek dan een Yoga & Relax weekend op maat.

Tijdens dit weekend met een kleine groep vriendinnen dompel ik jullie zachtjes onder in de rustige yogavormen om zo heerlijk relax te worden.  Een strikt dagschema is er dus zeker niet. Hebben jullie zin in een yoga of meditatieles of de nood aan een frisse neus te halen tijdens een wandeling dan kan dit. Maar tevens eens niets doen met een tasje thee  gezellig onder een dekentje kan zeker en vast.

Wens je meer info? Neem dan zeker contact op.