Workshops & more

Workshops

 

 

Jouw stappen naar gezondheid

26 januari 2021 om 19u00 – 20u30
9 februari 2021 om 19u00 – 20u30
23 februari 2021 om 19u00 – 20u30 –> UITGESTELD nieuwe datum volgt snel

Wil jij jouw groeiproces een boost geven? Dan ben je van harte welkom op de online lessen (Zoom sessie) die door Gwenda Dispersyn en Veerle Baetens gegeven zullen worden. Beiden zijn gepassioneerde Young Living Lovers. Gwenda is tevens shiatsu therapeute eb Doctor in de Wetenschappen, Veerle is afgestudeerd als biologe en gezondheidsbegeleidster. Zij laten jou kennis maken met wat emoties met jou kunnen doen (les 1), hoe een gezond gewicht van belang is om te stralen (les 2) en wat een goede nachtrust voor jou en je gezondheid kan betekenen (les 3).

 

Les 1: Loslaten van emotionele patronen met essentiële oliën

Heb jij wel eens last van stress?
Vind jij dat die vage gezondheidsklachten zoals de zeurende hoofdpijn, pijnlijke knieën of stijve onderrug iets waar je maar “mee moet leren leven”
Is er steeds het zelfde weerkerende patroon in je relaties of op je werk?
Voel jij je niet belangrijk genoeg, ben je eigenlijk wat te streng voor jezelf, kom je niet op voor jezelf enz, enz ….
Durf dan eens een kijkje te nemen naar de vastgeroeste emoties, waar we dikwijls ons niet eens van bewust zijn, die ons dagelijkse leven overschaduwen.
Tijdens deze online les op 26 januari 2021 tonen we jou hoe je emoties kan bekijken en transformeren op een eenvoudige manier

 

Les 2: Jouw gezond gewicht

Moet ik nu 58 kg wegen of is 65 kg even goed? Om jouw gezond gewicht te bereiken of behouden hoef je niet noodzakelijk minder te eten. Vaak is het een kwestie van anders eten: gezond, lekker en eenvoudig. Naast voeding hebben ook je nachtrust en je emoties een belangrijke impact op je gewicht.
Dit en nog veel meer komt aan bod op 9 februari 2021 in onze online les.

 

Les 3: Schaapjes tellen of heerlijk wegdromen

Lig jij ook regelmatig te woelen in bed of kan je, eens je wakker bent geworden, de slaap moeilijk weer vatten?
Wist je dat als je slaapt er allerlei herstelprocessen opgestart worden in je lichaam waardoor jij ontspannen, gezond en gelukkig door de nieuwe dag kan gaan?
En dat de eerste 10 minuten van je dag bepalend zijn voor je nachtrust?
Een goede nachtrust is dus van groot belang!
Deze interessante dingen, en nog veel meer, komen aan bod op 23 februari 2021 in onze online les. –> UITGESTELD nieuwe datum volgt snel!

 

Doe mee aan dit STAPPENtraject (of volg losse lessen) en los deze patronen op in hun kern, nl in het onderbewuste. Je gaat je bevrijd voelen en zaken die nooit of slecht lukten, ja ook gewichtsverlies, gaan nu wél lukken!

 

Inspiring Walk

We gaan samen in het voorjaar terug op stap!

 

De natuur is onze bron van inspiratie, al wandelend ontdekken we de stilte in onszelf. 
Door ons te verbinden met de natuur en haar kracht komen we steeds dichter bij onszelf. Inspiratie, pure essentiële oliën maar ook yoga, meditatie en ademhaling en zo veel meer kruisen jouw pad tijdens dit Inspiring Walk moment. 

Samen zijn we ongeveer 2 uur op pad (in de buurt van Lier) en leren in deze mooie tijd heel wat van elkaar door de vragen waar je mee zit te stellen zodat er door inspiratie terug flow in je leven komt. 

Maximum 8 deelnemers

Jouw bijdrage : 25 euro
(alle momenten zijn afzonderlijk te volgen)

 

 

Helende Zelfmassage

zaterdag 30 januari 2020    9u30 – 11u30 –>NIEUWE DATUM VOLGT SNEL

 

            

Huidhonger… neen het is geen woord dat uitgevonden is tijdens de Corona periode maar iets dat al veel langer bestaat. Mensen hebben nood aan aanraking en het is dan ook belangrijk om aangeraakt te worden. Door anderen maar ook door jezelf.

Tijdens deze workshop leer je enkele fijne en simpele technieken om vanaf nu jezelf geregeld eens een pure verwennerij te schenken dankzij de zalige “helende zelfmassage” van de voeten, handen en rug.

Inclusief goodybag!

prijs: 49,50 euro

Inschrijven via https://www.momoyoga.com/pureyoga/lesson/6927071/helende-zelfmassage

 

 

Slaapcoaching met Relax & Renew Yoga

Zaterdag 30 januari 2021    14u – 17u. –> NIEUWE DATUM VOLGT SNEL!

Zou jij graag beter slapen? Komaf maken met piekergedachten? Meer rust en meer energie ervaren?  Pure Essence Yoga en FIKAcoaching – slaapcoaching voor volwassenen, slaan de handen in elkaar en hebben voor jou deze super combi-workshop in petto!

Tijdens het eerste deel van de workshop gaan we op pad naar de wondere wereld van de slaap. We onderzoeken hoe onze slaap werkt en wat we kunnen doen om onze nachtrust te verbeteren.
Met praktische oefeningen en tips pakken we het piekeren aan en zorgen we voor meer rust in ons hoofd.

Het tweede deel van de workshop bestaat uit een heerlijk ontspannende Relax & Renew Yoga sessie. Dankzij deze asana’s ben je helemaal klaar om een deugddoende nacht in te gaan.

Prijs: 49 euro

In samenwerking met Veerle van FIKAslaapcoaching voor volwassenen

Inschrijven via https://www.momoyoga.com/pureyoga/lesson/7735064/workshop-slaapcoaching-met-relax-renew-yoga

 

Andere workshops

Ook andere teachers en sprekers verwelkomen jou graag voor een interessant moment in onze zaal.
Wens je hier meer van te weten? Kijk dan op onze Facebook pagina bij de evenementen.

Cursussen

More

Yoga weekends

Momenteel staan er nog geen nieuwe yogaweekends gepland. 
Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.


Op Maat

Yoga weekend

Staat een yogaweekendje met je vriendinnen al even op jouw verlanglijstje? Heb je nood aan wat rust in de dagelijkse sleur? Wil jij er even opuit zonder dingen te moeten doen?

Boek dan een Yoga & Relax weekend op maat.

Tijdens dit weekend met een kleine groep vriendinnen dompel ik jullie zachtjes onder in de rustige yogavormen om zo heerlijk relax te worden.  Een strikt dagschema is er dus zeker niet. Hebben jullie zin in een yoga of meditatieles of de nood aan een frisse neus te halen tijdens een wandeling dan kan dit. Maar tevens eens niets doen met een tasje thee  gezellig onder een dekentje kan zeker en vast.

Wens je meer info? Neem dan zeker contact op.