Puur Relax Retreat

Tijdens dit exclusief PUUR RELAX RETREAT neem ik jou graag mee op een reis naar binnen toe. Van je hoofd naar je lichaam, van denken naar voelen.

Alles kan en niets moet
Het is een weekend van vertragen, genieten en dit alles op jouw ritme. Samen een mooie bewust-zijns wandeling maken en nadien heerlijk ontspannen met een zachte, vrouwelijke yogasessie. Of  deelnemen aan de inspirerende momenten zoals meditatie, cacao/thee ceremonie,…. Of heb jij zin om even niks te doen en puur te genieten in de sauna? Alles kan en niets moet, het enige waar ik je voor uitnodig is om puur te genieten van deze 4 daagse verwennerij voor jezelf.


Het gezelschap

De kracht van samenzijn in een kleine groep van slechts 5 dames maakt van dit weekend een onvergetelijk moment. Door het selecte gezelschap kan ik alle aandacht die nodig is aan jullie geven, wat het een diepgaande en helende ervaring gaat maken.


Waar jij naar verlangt is …
De verbinding met andere vrouwen ervaren.
Even tijd voor jezelf, weg uit de dagelijkse drukte en verplichtingen.
Jezelf voeden met positieve dingen op alle vlakken.
Bewust terug in contact komen met jezelf.


Als je huiswaarts keert …
Voel jij je helemaal opgeladen, gevoed en geïnspireerd.
Heb je heel wat tips en inzichten meegekregen waar je thuis mee aan de slag kan gaan.
Ben je weer verbonden met je eigen lichaam vanuit je voelen en ervaar je balans.
Heb je toffe inspirerende dames ontmoet waar je op een dieper level mee verbonden bent.


Verblijf

We verblijven in het gezelllig huis “Les Hirondelles” te Wibrin (Ardennen) waar we heerlijk van de rust kunnen genieten.

In deze prijs is inbegrepen:

 • 3x overnachten in een prachtige 1 persoonskamer met douche en lavabo op de kamer
 • deugddoende yogasessies, begeleide wandelingen, hartverwarmende meditaties, een diepgaande Helende Innerlijke Reis, verbindende vrouwencirkels met cacao ceremonie…
 • alle vers met liefde bereide maaltijden: 3x ontbijt – 3x lunch – 3x diner (al dan niet vegetarisch zoals gewenst)
 • lekkere en gezonde tussendoortjes alsook water/thee/koffie
 • bedlinnen

Niet inbegrepen

 • badhanddoeken
 • vervoer naar Wibrin en terug
 • annulatieverzekering


Wanneer ben je welkom?
*vrijdag 8 maart  t.e.m. maandag 11 maart 2024
*dinsdag 21 mei t.e.m. vrijdag 24 mei 2024

Welkom vanaf 17u30, we nemen de laatste dag afscheid rond 12u30


Jouw bijdrage

€ 865 (inclusief BTW)

Hoe inschrijven
Stuur een mailtje naar info@pure-essence.be en ik bezorg alle verdere info. Eens de betaling rond is, is jouw plekje gereserveerd. Door de betaling te doen ga je met onderstaande Algemene voorwaarden akkoord.

 

Extra info:
Dit weekend gaat enkel door bij inschrijving van 4 dames.


Enkele sfeerbeelden:

 

Heb je nog vragen, laat het me dan weten via een mailtje.

 

Algemene voorwaarden meerdaagse Retreats

 • Pure Essence kan niet aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor enig lichamelijk letsel of andere nadelige gevolgen voor de gebruiker als gevolg van deelname aan een Puur Relax Retreat. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer om vooraf advies in te winnen bij de huisarts/professional over zijn/haar fysieke gesteldheid alvorens de yoga oefeningen uit te voeren/wandelingen aan te vatten. De deelnemer is verantwoordelijk voor eventuele ongevallen die zich kunnen voordoen.
 • De deelnemer blijft te allen tijde verantwoordelijk voor zijn/haar persoonlijke bezittingen zoals kleding, schoenen, sieraden, mobiele telefoons, portemonnee etc.
 • Pure Essence heeft het recht een Puur Relax Retreat te annuleren indien daar gegronde redenen voor zijn, waaronder ziekte van de docent, te weinig deelnemers of overmacht. In geval van annulering door Pure Essence heeft de deelnemer recht op volledige restitutie van het reeds betaalde bedrag. De deelnemer heeft geen recht op enige andere compensatie of schadevergoeding.
 • Pure Essence behoudt zich het recht voor om personen zonder opgaaf van redenen uit te sluiten van deelname aan het weekend/de retraite. Indien het bedrag reeds door de deelnemer is voldaan, zal het betaalde bedrag door Pure Essence volledig worden gerestitueerd.
 • Door betaling van het inschrijfgeld gaat de deelnemer akkoord met deze voorwaarden.
 • Wij adviseren de deelnemer een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
 • De deelnemer verklaart naar beste weten in goede lichamelijke en geestelijke gezondheid te verkeren. Tevens dient de deelnemer eventuele beperkingen te melden. De deelnemer blijft hiervoor te allen tijde zelf verantwoordelijk. Indien er iets verandert met betrekking tot de fysieke en/of psychische gezondheid van de deelnemer, zal hij/zij de organisatie hiervan onmiddellijk op de hoogte brengen.