Mini Retreat

InnerEssence Journey

mini-retreat

Een diepgaande reis naar alles wat al in jou zit


Wat als jij 2u15 helemaal voor jezelf kon hebben en in die tijd de ruimte kreeg om een Innerlijke Reis te maken? 

Zou jij dan ja zeggen?
Dan is dit iets voor jou!

Graag neem ik je in een diepgaande meditatie mee op een Inner Essence Journey waar jij in contact kan komen met de wijsheid van je lichaam en je ware hartsverlangen. Een energetische reis naar jouw Pure Essentie.

Met een korte meditatie land je in het hier en nu en neem ik je mee naar binnen toe, zodat je kan voelen waar je op dit moment bent en waar er nood aan is. Samen drinken we pure hartverwarmende cacao, een hartopenende drank die je helpt om nog dieper en vooral liefdevol in je lichaam te zakken en zo in overgave te gaan.

Tijdens de Innerlijke Reis hoef jij echt niets te doen, je mag je helemaal overgeven aan de energie en de reis zelf. Dit maakt dat jij er helemaal mag zijn zoals je bent en mag voelen, mag zijn, mag zien en mag ervaren wat er op dat moment is.

Deze Innerlijke Reis werkt dankzij de muziek, mijn stem en energie op verschillende lagen. Allerlei sensaties zijn mogelijk, emoties kunnen zich aandienen, je kan boodschappen horen of voelen, antwoorden zien of ervaren terwijl het ook juist heel heel zacht en subtiel, bijna niet merkbaar kan zijn.

Je wordt uitgenodigd tot inzichten, heling en transformatie en mag erop vertrouwen dat je tijdens een InnerEssence Journey precies ervaart wat jij mag ervaren. Het effect ervan kan lang na de reis nog voelbaar/merkbaar zijn, of pas na de reis merkbaar worden.

Voor iedere InnerEssence Journey kan je zelf een thema aanbrengen zoals je hart openen, meer zelfliefde, meer zelfvertrouwen, onzekerheid, … 

Na de Journey nemen we nog de tijd om terug te landen, een kaartje te trekken en bij wat lekkers nog wat na te praten.

Ben jij klaar om deze magische reis aan te vangen?

Bijdrage : €189

Wat andere vrouwen ervan zeggen

Jade Yoni Ei inwijding

Helende verbinding met de vrouw in jezelf

Welkom mooie vrouw,

Onze yoni, ook wel de “bron” of “vrouwelijke juwelen” genoemd, is de zetel van kracht en plezier, van intense vreugde en energie. Dankzij het gebruik van een Jade Yoni Ei geef jij jouw yoni de kans om (verder) te ontwaken. Dit heeft niet alleen effect op jouw sexualiteit maar op heel jouw leven. Het werken met een Jade Yoni Ei door onderanderen aandacht en oefeningen is een zeer oud tempelgebruik dat heel veel te bieden heeft voor jou als vrouw in de relatie met jezelf en anderen.Steeds meer vrouwen zijn benieuwd naar hoe ze kunnen werken met een Jade Yoni Ei maar weten niet hoe van start te gaan. Daarom bied ik jou de kans om in een veilige omgeving jouw yoni en Jade Yoni Ei op een dieper niveau te leren kennen en helpen ontwaken.

Tijdens deze inwijdingssessie reik ik jou tools aan om jouw levensenergie weer te laten stromen zodat jij je zachter, krachtiger en zelfzekerder gaat voelen.

Een Jade Yoni Ei inwijding is een moment voor jou alleen. Je gaat op een dieper niveau kennis maken met jouw Jade Yoni Ei en je leert over de eigenschappen van jade en de geschiedenis van het yoni ei. Ook kom je te weten wat een borstmassage en ademhaling kunnen bijdragen aan dit heilige ritueel en kom je steeds meer in contact met de emotionele kracht van jouw yoni. Verder neem ik je mee in yoni meditaties & visualisaties, Sensual Feminine Qigong, ademhaling en kom je te weten hoe je respectvol met jouw yoni en Yoni Ei om kan leren gaan. En natuurlijk leer je hoe aan de slag te gaan met het Yoni Ei , het in te brengen en haar kracht te ervaren. Dit alles gebeurt in een warme, veilige en zachte bedding die ik voor jou creëer.

Deze 1 op 1 inwijding bestaat uit 2 lessen en is geschikt voor jou als je (meer) wil leren over het Jade Yoni Ei maar niet in een groep deze intieme ervaring met jezelf wil delen. Het extra voordeel van deze privé sessie is dat je ten allen tijden vragen kan stellen waardoor je reeds na de eerste les vol vertrouwen met jouw Jade Yoni Ei thuis aan de slag kan gaan en de verbinding tussen jullie krachtiger kan maken. Je krijgt na elke sessie een email met een E-boek toegestuurd waarin je kan terugvinden wat ik met jou deelde.

Wat is er inbegrepen in deze 1 op 1 inwijding?

* 2 sessies van ongeveer 2u30 à 3 uur in de praktijk/yogastudio waar ik een zachte en veilige bedding voor jou creëer (max. 3 weken tussen de 2 sessies)
* individuele aandacht voor jou alleen

* inspirerend energetisch lichaamswerk
* yoni meditatie-visualisaties

* eenvoudige ademhalingsoefeningen
* wat lekkers om de Godin in jezelf te eren

* Godinnen-box met leuke en bruikbare geschenkjes
* E-book na elke sessie

* mogelijkheid om via WA vragen te stellen tot 3 weken na de laatste les

* een onvergetelijke ontmoeting met de Pure Krachtige Vrouw in jezelf
* h
eb je nog geen kwalitatief Jade Yoni Ei? Bestel er dan eentje bij het boeken van jouw afspraken.

Jouw bijdrage voor deze prachtige ervaring is slecht €430

Heb je nog vragen of twijfel je of dit wel iets voor jou is? Neem dan zeker contact met me op zodat we samen kunnen bekijken of een individuele Jade Yoni Ei inwijding iets voor jou is.


Zou jij deze inwijding samen met een vriendin willen ervaren? Stuur me dan zeker een berichtje!

Puur Ontspannen

mini-retreat

Ben jij toe aan een moment van rust en ontspanning?
Verlang jij er naar om de verbinding met jezelf te verdiepen?
Kijk jij ook uit naar een moment waar je even alle zorgen achter je kan laten terwijl er voor jou gezorgd zal worden?

Dan is dit exclusieve mini-retreat iets voor jou!

Enkele uurtjes gevuld met positieve energie, rust en de mogelijkheid om diep in jezelf te duiken en je zo meer bewust te worden van je lichaam.
Een moment waarin  je niet alleen ontspanning en gezelligheid zult ervaren, maar waarna je weer naar huis gaat met nieuwe inzichten, rust in je hoofd en een ontspannen lichaam. Een unieke ervaring die helemaal om jou draait!

Wat mag je verwachten

Gedurende ongeveer 2 uur neem ik je mee op een reis van buiten naar binnen toe en begeleid jou van je denken naar je voelen.

  • Ik verwelkom jou met een hartopenende thee of ceremoniële cacao en neem je mee in een meditatie om zo te landen in het moment.
  • Tijdens een intuïtieve massage met essentiële oliën en kristallen of  een Raindrop Techniek behandeling ga je in een  diepe ontspanning en kan je volledig opladen .
  • Afsluiten doen we met het trekken van een inzichtkaart bij een heerlijk drankje en gezonde snack.


Jouw bijdrage voor deze reis: 
€145

Je reis boeken doe je door telefonisch contact op te nemen.

Wat andere vrouwen ervan vinden:

AromaBliss

mini-retreat

Merk jij dat :

  • Het niet meer stroomt, op welk vlak dan ook? 
  • Er bepaalde emoties de kop op steken en je er niet vanaf raakt?
  • Er precies een zwaarte op je hangt, maar je weet niet wat het is? 
  • Je eigenlijk meer behoefte hebt aan zachtheid voor je lijf?

… Dan is mini-retreat AromaBliss een echte aanrader voor jou!

Essentiële oliën hebben een diepgaand vermogen om emotionele blokkades te transformeren, zowel bij mensen als bij dieren. De “AromaBliss Emotional Clearing Techniek” is een persoonlijke reis waarbij we met de Young Living oliën werken op de verschillende chakra’s.

Het heerlijke aroma van de oliën stimuleert het limbische gebied van de hersenen, waar emoties en geheugen worden opgeslagen. Door dit deel van de hersenen (vaak het onderbewustzijn genaamd) te ondersteunen en te laten ontwaken, kan emotionele intelligentie plaatsvinden. De oliën zetten op de meest ideale, zachtaardigste en meest vloeiende manier voor jouw lichaam een transformatieproces in gang. Hierdoor kan je gaan voelen, herkennen, vergeven, dingen zachtjes laten varen. Je gaat als het ware een AromaBliss-meditatie-reis maken.

Deze prachtige reis is een unieke ervaring, telkens weer. En zeker ook een aanrader om jouw groeiproces naar meer balans, liefde, blijheid en vrijheid in je leven te ondersteunen.

Wat mag je verwachten

Gedurende ongeveer 2 uur neem ik je mee op een reis van buiten naar binnen toe en begeleid jou van je denken naar je voelen.

  • Ik verwelkom jou met een hartopenende thee of ceremoniële cacao en neem je mee in een meditatie om zo te landen in het moment.
  • Tijdens de AromaBliss behandeling kom je in een diepere staat van ontspanning en verbinding met jezelf.
  • Afsluiten doen we met het trekken van een inzichtkaart bij een heerlijk drankje en gezonde snack.


Jouw bijdrage voor deze reis: 
€145

Je reis boeken doe je door telefonisch contact op te nemen.

Wat andere vrouwen ervan zeggen

Raindrop Techniek

learning Raindrop technique

De Raindrop Technique werd in de jaren 1980 ontwikkeld door Naturopaat en oprichter van Young Living Essential Oils, Gary Young, gebaseerd op zijn kennis van de antimicrobiële effecten van essentiële oliën gekoppeld met de kracht van Vitaflex en effleurage om elektrische energie in het lichaam te genereren. Vitaflex betekent “vitaliteit via reflexen “ en heeft zijn oorsprong in Tibet.
In de Raindrop Technique worden de essentiële oliën met de Vitaflex techniek toegespast langs de wervelkolom.
Er wordt gebruik gemaakt van de vibratie en fysiek helende capaciteiten van zuivere, biologische Young Living Essentiele Oliën.

De zuivere therapeutisch oliën worden op de voeten, rug en wervelkolom aangebracht met speciale technieken zoals Vitaflex, vederstrijkbewegingen met de vingers, en het laten indruppelen op de rug volgens de “raindrop “ manier. Dit wordt gecombineerd met een heerlijke therapeutische massage die je wervelkolom en je lichaam helpt om zijn aangeboren genezende kracht aan te wenden, opnieuw structureel in balans te komen, terwijl virale, bacteriële en schimmelproblemen worden bestreden.

De Raindrop Techniek wordt o.a. gebruikt voor chronische en acute fysieke problemen. Dit biedt verlichting bij ongemak dat veroorzaakt wordt door een disbalans in het lichaam en met name in de wervelkolom.Naast het verlichten van allerlei fysieke, mentale en emotionele klachten geeft een behandeling een lang werkend ontspannend effect.

Voor wie/wat?
Uiterst geschikt voor rugklachten, scoliose, kyphosis, fibromyalgie, CVS, ontstekingen, pijn, of verzwakt immuunsysteem. Brengt balans bij stress en depressiviteit.

Wil jij komen genieten van deze behandeling? Boek dan het Puur Ontspannen  mini-retreat!